XMReality.

Jan 5, 2021

XMReality lanserar flera nya produktfunktioner


Läs mer om de olika funktionerna.

XMReality har precis lanserat flera nya funktioner för XMReality Remote Guidance. Produktutvecklingen är kunddriven och de nya funktionerna inkluderar bland annat möjligheten att bjuda in icke-användare till flerpartssamtal.

”Vi har en aktiv dialog med våra kunder för att förstå vilka ytterligare funktioner de skulle kunna dra nytta av. Naturligtvis strävar vi också efter att stärka vår konkurrenskraft genom smart produktutveckling. Vårt mål är inte att vara det mest tekniskt avancerade remote guidance verktyget - vi vill istället vara det mest använda tack vare en konkurrenskraftig teknisk plattform som fokuserar på användarvänlighet.” Säger Per Unell, teknisk chef på XMReality.

De nya funktionerna inkluderar möjligheten att bjuda in personer som inte har ett XMReality-konto till gruppsamtal, ny funktionalitet när produkten används med smarta glasögon, ytterligare möjligheter till kundspecifik branding och uppdatering av ett av licenskoncepten. Mer information om funktionerna finns här.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT