Din applikation kan printas med nötningstålig Vibenite®. Foto: VBN.

Dec 3, 2020

VBN ingår samarbete med japansk distributör


Japanska HTL ska stärka affärsutvecklingen på den japanska marknaden.

VBN Components utvecklar nya metallegeringar med extrem slitstyrka och värmetålighet, producerade med 3D-printing. Strävan har alltid varit att förbättra materialegenskaperna för industriella applikationer, vilket resulterat i legeringar som Vibenite® 290, världens hårdaste, kommersiellt tillgängliga stål, och Vibenite® 480, världens enda 3D-printade hårdmetall.

Efter mer än tio års produktutveckling och försäljning är företaget nu redo att förstärka sin närvaro på den japanska marknaden tillsammans med HTL Co. Japan Ltd. VBN Components tillkännager samarbetet med HTL Co. Japan Ltd. som distributör i Japan för sina unika Vibenite-material.

-         Vi är glada över att ha etablerat samarbete med HTL, ett japanskt, högteknologiskt företag, som distributör i Japan. Vi är övertygade om att detta strategiska avtal kommer att vara mycket viktigt för affärsutvecklingen på den japanska marknaden, säger Johan Bäckström, VD för VBN Components.

HTL har valts ut tack vare sin stora erfarenhet inom affärsutveckling, försäljning och marknadsföring på högteknologiska marknader som halvledar- och rymdindustrin, samt industrin för additiv tillverkning. Vidare har HTL långsiktiga affärsrelationer med universitet, statliga myndigheter och institut.

-         Det är en stor glädje för oss att representera VBN Components, med sina världsledande slitstarka material för additiv tillverkning och kunskaper inom material, AM-design och produktion. Vi är övertygade om att kombinationen av våra unika färdigheter inom material och additiv tillverkning och förståelsen för den japanska industrin kommer att skapa ett vinnande team till förmån för alla intressenter, säger A. K. Acharya, VD på HTL Co. Japan Ltd.

HTL
VBNLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117