Bild: AnVa Polytech

Apr 11, 2017

Underleverantören prisades av Volvo för kvalitén


Sunneföretaget Anva Polytech fick utmärkelse för kvalité och felfria produkter

Nya Wermlands-Tidningen skrev i förra veckan om att Anva Polytech prisades av Volvo för sina kvaliteter. 

AnVa Polytech är stolta att kunna meddela att vi mottagit den prestigefyllda utmärkelsen VQE ” Volvo Cars Quality Excellence Award”.
Representanter från Volvo (Bill Rosenlund och Gabriel Adam) var på plats under förra veckan och överlämnade VQE-diplomet.

Utmärkelsen är ett mått på att AnVa har högsta standard inom tolv specifika områden, bl.a. kvalitet, leveranssäkerhet, tillverkningsprocess och kundtillfredsställelse.

Representanter från Volvo fanns på plats vid företagets lokaler på Sundgatan i Sunne för att informera om utmärkelsen och om det interna kvalitésystemet.

Till Nya Wermlands- Tidningen säger Volvo så här i intervjun;

– Företaget har uppnått fullt resultat och har det senaste halvåret levererat helt felfria produkter till våra slutkunder, som är bilköparna, det är något vi vill uppmärksamma, menade Gabriel Adam vid Volvo som var en av två representanter på plats.

Utmärkelsen heter Volvo Cars Quality Through Excellence Award (VQE) och delas ut till underleverantörer som arbetat med förbättringar och hållit hög leveranssäkerhet.

Anva Polytechs VD och delägare Bo Norlin och Gabriel Adam vid Volvo tillsammans med några av de anställda informerades om utmärkelsen under onsdagen.

Men den formella prisceremonin sker i Torslandafabriken i Göteborg vid ett senare tillfälle.

VD:n och delägare Bo Norlin var tacksam över den tunga utmärkelsen och lovordade de anställda.

Vid fabriken i Sunne arbetar ett hundratal anställda och för närvarande arbetar de för att utveckla sitt hållbarhetsarbete. I framtiden vill de göra sitt eget kretslopp genom att ta hand om sitt gummispill för återvinning i anslutning till fabriken.

Källa: AnVa Polytech, Nya Wermlands-Tidningen

Läs artikel här nwt.se
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • På jakt efter säkra leveranskedjor

  Covid-19-pandemin har synliggjort hur känsliga de globala handelssystemen är för störningar. Så här kan snabb tillverkning av detaljer öka säkerheten i dina leveranskedjor.
  47

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny gripper från OnRobot

  Robotgriparen 2FG7 är ett mycket bra alternativ för industrier som läkemedel och känslig elektronik.
  16