Electrolux

Foto: Electrolux.

Aug 19, 2020

Toppchef lämnar Electrolux


Planeringsarbetet för att ersätta rollen har inletts.

Electrolux Chief Operations Officer och Executive Vice President, Jan Brockmann, har sagt upp sig från sin position för att ta sig an ett externt uppdrag.

Jan Brockmann är fortsatt anställd hos Electrolux till och med den 30 september 2020. Planeringsarbetet för att ersätta rollen har inletts. 

-Jag vill tacka Jan för betydelsefulla insatser under hans 10 år på Electrolux. Under hans ledning har Global Operations-funktionen, med stort fokus på modularisering och automation, gjort stora framsteg inom effektivitet, produktkvalitet och innovation för Electrolux, säger Jonas Samuelson, VD och koncernchef för Electrolux.

Jan Brockmann anställdes på Electrolux 2010 som chef för forskning och utveckling inom vitvaruverksamheten. Han har ingått i koncernledningen sedan 2011, först som teknikdirektör och sedan 2015 i sin nuvarande roll.
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT