Dec 6, 2019

Stort intresse för Tesla Cybertruck


Många har redan förhandsbokat Teslas pickup som lanserades i november. Se sammandrag från lanseringen i Los Angeles.

För två veckor sedan överraskade Teslas vd Elon Musk med företagets pickup, Tesla Cybertruck, företagets första elektriska pickup, med en design som helt klart sticker ut. Vid ett event i Los Angeles premiärvisades fordonet och redan några dagar senare uppgav Elon Musk att förhandsbeställningarna uppgick till 200.000 stycken.

Tesla Cybertruck ska produceras i tre utförande med en, två eller tre elmotorer. Minst kraftfulla versionen gör 0–96 km/h på 6,5 sekunder och får en räckvidd på 40 mil. Med två motorer sänks accelerationen till 4,5 sekunder och med tre motorer gör Cybertruck 0–96 km/h på 2,9 sekunder. Med största batteripaketet är räckvidden 80 mil.

Enligt tidningen Mest Motor ska leveranserna av Tesla Cybertruck inledas under 2021. Cybertruck är bokningsbar på Teslas svenska webbsida
    Annons
  • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

    Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
    81
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT