Mar 22, 2017

Scandinavian Coating befäster sin position för ytbehandlingsbranschen


Nu är Scandinavian Coating avslutad för den här gången. Drygt 70 utställare från 8 olika länder samlades under två dagar för att visa upp nyheter, träffa nya och befintliga kunder och nätverka.

Mässan genomfördes för 4:e gången sedan starten 2011 och återigen i Köpenhamn och Öksnehallen. Mässan är ett samarbete mellan de Nordiska branschorganisationerna: MAB, SPF, NPLF och BraMässor Sverige AB. Det var mycket positiva tongångar från både utställare och besökare och en stark uppställning från de marknadsledande företagen inom ytbehandling.

Drygt 70 utställare från 8 olika länder samlades under två dagar för att visa upp nyheter, träffa nya och befintliga kunder och nätverka. En mycket uppskattad branschkväll genomfördes också på Carlsberg med över 250 deltagare. Ett intressant seminarieprogram lockade över 300 konferensdeltagare. Totalt besöktes mässan av 1 328 personer från 12 olika länder.

Sammanfattningsvis har det varit en mycket lyckad mässa med nöjda utställare och besökare. Scandinavian Coating återkommer igen i mars 2019 och många utställare vill redan boka sig till nästa mässa.
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT