Sep 16, 2020

”Save the dates” till 2021 års viktigaste händelse inom ytbehandling i Norden


Den 24-25 mars 2021 slår Øksnehallen i Köpenhamn upp portarna för Scandinavian Coating, Nordens främsta mötesplats för hela den nordiska ytbehandlingsbranschen.

För sjätte gången arrangeras mässan och den har utvecklats till ett etablerat koncept med en utställning som visar marknadens senaste produktnyheter och ett intressant konferensprogram. Ett efterlängtat event för branschen som väntat länge på ett tillfälle att träffas och göra affärer.

Planeringen inför 2021-års stora mötesplats för den nordiska ytbehandlingsindustrin fortsätter att rulla på. Självklart följer vi utvecklingen och myndigheternas råd och restriktioner noga – säger Björn Lindforss, projektledare från BraMässor. Vi har också utvecklat ett Safe To Visit-koncept med en rad åtgärder för att minska smittspridning som vi kommer att tillämpa.

Bara ett stenkast ifrån centralstationen i Köpenhamn ligger Øksnehallen, en byggnad med historia från tidigt 1900-tal. Här kommer ytbehandlingsbranschen att träffas under två dagar för att ta del av produktnyheter, intressanta seminarier och nätverka. Drygt 70 utställare finns på plats för att visa det senaste inom branschen.

Intresset bland utställare och besökare även utanför Nordens gränser har visat sig öka. I år finns det utställare från bland annat Italien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Polen. Arrangörerna förväntar sig även besökare från flertalet europeiska länder.

Scandinavian Coating 2021 - ett måste för dig som vill synas!

Mässan med tillhörande konferensprogram i Köpenhamn kommer att bli något alldeles extra 2021 och ett ”måste” för alla i branschen, säger Hans Henrik Moldow , medlem i styrgruppen och styrelseledamot MAB – Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes branscheforening. - Här kan du äntligen möta dina kunder face-to-face på en mässa igen efter alla inställda evenemang. - Vi är många som känner att utvecklingen i branschen tar fart nu och många står i begrepp att göra nyinvesteringar, fortsätter Hans Henrik Moldow. - Detta gör att jag tror på ett rekordstort besökarantal i mars nästa år.

Ökad satsning på konferens med internationella talare

Scandinavian Coating satsar nu ännu mer på att bygga upp ett högkvalitativt konferensprogram med internationella talare. Ambitionen är att konferensen ska bli den största och ledande konferensen i Norden för hela ytbehandlingsbranschen. Tema för konferensen 2021 är Automation

och Digitalisering samt Hållbarhet (energibesparande åtgärder och miljö). För att säkerställa att konferensen kommer att innehålla de hetaste nyheterna och de bästa talarna, så har arrangörerna bakom Scandinavian Coating skickat ut ett Call for Papers till hela sitt europeiska närverk.

Viktigare än någonsin med nätverkande

När branschen träffas är nätverkandet också en stor del av arrangemanget. Första kvällen hålls den omåttligt populära branschfesten, den nordiska ytbehandlingsbranschens egna Gala Middag med underhållning och en gemensam middag på Carlsberg Museum & Business Center.

För mer information om Scandinavian Coating, se www.scandinaviancoating.com, eller kontakta:


Björn Lindforss, projektledare BraMässor, bjorn.lindforss@bramassor.se, +46 72 309 04 48

Hans Henrik Moldow, medlem i styrgruppen för Scandinavian Coating, styrelseledamot i MAB – Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes bransche-forening, hhm@d3system.dk, +45 2224 4753


Stefan Hjort, konferensansvarig för Scandinavian Coating, styrelseordförande i SPF – Svensk Pulverlackteknisk Förening, stefan@meyerandhjort.se, +46 703 30 25 90

Scandinavian Coating arrangeras av MAB – Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes bransche-forening, SPF – Svensk Pulverlackteknisk Förening och NPLF – Norsk Pulverlakkteknisk Forening, SUMMA – Finska branschföreningen för ytbehandling tillsammans med mässarrangören BraMässor Sverige AB.
  Annons
 • Svetsproduktivitet i toppklass med X5 FastMig

  Svetsarens yrkesskicklighet är självklart grundläggande för snabb och effektiv svetsning, men den kan inte utnyttjas fullt ut om den inte matchas med rätt utrustning. Hur kan en svetsmaskin öka bågtidsfaktorn och skapa en produktivitet i toppklass?
  101
 • Oct 27, 2020

  Silverbalken gick till Guldbroansvarige

  Play I söndags invigdes den omtalade Guldbron i Nya Slussenprojektet. Några dagar innan prisades Markus Glaas, teknisk chef för stålbroprojektet.
  69
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT