Mar 14, 2016

QH-system - en veteran inom industrispill


- Underhållsmässan är mycket viktig för den svenska marknaden, säger Roger Edlander, grundare av QH-system, när Svensk Verkstad besöker företagets monter på Underhållsmässan.

- Den är en av få mässor att tillgå där vi når både underhållschefer och produktionschefer.

Roger Edlander, med en skärvätskeblandare i bakgrunden, är nöjd med Underhållsmässan 2016.

QH-system har funnits i över 20 år och erbjuder bland annat lösningar för spillhantering av vätskor, rening av processvatten och blandning och mätning av kylvätska.

Sedan 1997 tillverkar QH-system sin egenutvecklade produkt SPILLVAC® spillsugar. SPILLVAC®  är tryckluftsdriven och utan roterande delar och blir därmed mycket driftsäker och underhållsfri i de mest krävande miljöer både inomhus och utomhus på fartyg och oljeplattformar.


Daniel Edlander demonstrerar SPILLVAC® spillsug för besökare på Underhållsmässan.

Roger Edlander, som även är företagets marknadsföringsansvarige, har varit i branschen sedan slutet av 70-talet. Han sätter digitalt som nummer ett när det gäller marknadsföring idag. På andra plats sätter han print och på tredje plats mässor.

- Men mässor fyller en social funktion, förklarar han för Svensk Verkstad. På fyra dagar här avverkar vi motsvarande 50 kundbesök. Det är här vi träffar både nya och befintliga kunder. Vi får ett ansikte på kunden och vi får möjlighet att demonstrera våra produkter.

Vad tycker ni om mässan då?
- Vi är jättnöjda så här långt, säger Roger. Ovanligt nöjda!
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

    I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
    65