Annons

EuroBlech Digital.

Oct 23, 2020

Nytt digitalt EuroBLECH evenemang - Digital Innovation Summit 2020 - 27-30 oktober.


EuroBLECH-evenemanget blickar framåt med förstärkt fokus på den senaste tekniken, marknadstrender och nya spännande möjligheter att knyta kontakter. Läs mer här!

EuroBLECH Digital Innovation Summit, som hålls online 27–30 oktober 2020, är ett mycket efterlängtat evenemang för den globala plåtindustrin. Det har ett varierat program för branschfolk med virtuella produktpresentationer, webbseminarier med experter och många möjligheter att nätverka. Besökarna kan delta gratis och anmäla sig online redan nu.

UPPTÄCK; KNYT KONTAKTER och FÅ INFORMATION: Virtuellt evenemang med en tre-i-ett-upplevelse

EuroBLECH Digital Innovation Summit är ett fyradagarsevenemang online där alla delar av plåtindustrin kan göra affärer, nätverka och delta i webbseminarier. Besökarna kan virtuellt träffa relevanta teknikleverantörer, titta på lärorika produktpresentationer, delta i föreläsningar och webbseminarier om aktuella branschfrågor och, sist men inte minst, hitta de bästa tekniska lösningarna för sina tillverkningsprocesser.

UPPTÄCK: Virtuella presentationer i Innovation Theatre, Product Showcases och Exhibitor Directory

Registrera dig som besökare för EuroBlech Digital!

Virtual Presentation Theatre, som även kallas Innovation Theatre har 15-minuterspresentationer från utställare om deras senaste produktinnovationer och tekniker, följt av en live-session där åhörarna kan ställa frågor. Virtual Product Showcases har virtuella mässmontrar där besökarna kan utforska nya produkter och tjänster i detalj. Exhibitor Directory är en bra utgångspunkt för att bläddra igenom hela listan med EuroBLECH-utställare efter namn. Ett enkelt klick leder till mer information om utställaren, med bland annat produktbeskrivningar, produktvideor och kontaktinformation.

Arrangören av EuroBLECH, Mack Brooks Exhibitions, har annonserat ett nytt onlineevenemang för den internationella plåtindustrin för att hjälpa branschen att hitta vägen tillbaka från Covid-19-pandemin. EuroBLECH Digital Innovation Summit är en specialutformad virtuell marknadsplats för innovativa tillverkningslösningar, kunskapsutbyte och världsomfattande affärskontakter i ett nytt onlineformat. Det fungerar också som en brygga för alla som väntar på det fysiska EuroBLECH-evenemanget som har skjutits upp till mars 2021.

”När vi tog beslutet att skjuta upp EuroBLECH, världens största utställning för plåtindustrin, med anledning av Covid 19-krisen var vi fast beslutna att överbrygga klyftan och lägga all vår energi på att ta fram ett effektivt och fokuserat onlineevenemang som kan vara lika attraktivt för köpare”, förklarar Evelyn Warwick, Exhibition Director på EuroBLECH.

”EuroBLECH 2018 i Hanover lockade 56 307 internationella mässbesökare och totalt 1 507 utställare från 40 länder, så vårt nya virtuella evenemang har ett mycket framgångsrikt verkligt evenemang att bygga vidare på. Detta innefattar en stor EuroBLECH-gemenskap med verksamma inom plåtindustrin och teknikleverantörer som har varit besökare eller utställare på våra mässor under årens lopp. EuroBLECH Digital Innovation Summit ger branschspecialister och köpare över hela världen tillgång till denna samling med experter. De kan bevittna verkliga tekniska framsteg och produktlanseringar, höra om de senaste marknadstrenderna och möjligheterna, och använda sig av fantastiska faciliteter för att hålla möten och hitta nya samarbetspartner, helt online, för att få fart på verksamheten igen”, fortsätter Evelyn Warwick.

KNYT KONTAKTER: Nätverka och håll virtuella möten med leverantörer

Ett nytt matchningssystem som drivs av den senaste AI-tekniken hjälper leverantörer och köpare att fatta smarta beslut genom att ge förslag på relevanta personer att träffa. Deltagarna kan skräddarsy sina nätverksaktiviteter genom att boka in sina möten före evenemanget. Det är mycket enkelt och intuitivt att boka ett möte, och det kräver ingen programvara från tredje part.

FÅ INFORMATION: Dagliga webbseminarier om de senaste bransch- och tekniktrenderna

Ett dagligt program med webbseminarier ledda av branschexperter ger dig en möjlighet att få användbara insikter i den senaste marknadsutvecklingen och lära dig om nya tillämpningar och lösningar inom branschen. En specialserie med fokus på plåtindustrin i olika geografiska områden ger en djupgående analys av aktuella utmaningar och strategier för att anpassa sig till Covid-19-pandemin. Alla webbseminarier har korta presentationer följt av en fråge- och svarsession. Mer information om ämnen och föreläsare kommer snart.

Hur Covid 19-krisen leder till innovation inom plåtindustrin

EuroBLECH Digital Innovation Summit hålls vid en avgörande tidpunkt när plåtproduktion måste hantera den enorma effekten av den globala pandemin och dess inverkan på industriell produktion i allmänhet. Den ”nya vardagen” kräver att företag följer nya bestämmelser och restriktioner, som social distansering, och bemästrar en mer och mer osäker marknad med plötsliga ned- och uppgångar i efterfrågan. Allt detta utgör en enorm utmaning för en bransch som traditionellt verkar med långa ledtider och komplexa leveranskedjor.

”Nyckeln till tillväxt efter krisen är flexibilitet, och detta innefattar förmågan att hitta rätt balans mellan just-in-time, ”lean” lagerstyrning och resiliens”, förklarar Evelyn Warwick. ”Branschen kommer att återhämta sig, men företag som vill överleva och i slutändan blomstra måste under månaderna som kommer anpassa sig och göra verksamheten starkare inför framtiden. Faktum är att den här krisen är ett stort ögonblick för innovation eftersom hinder som det en gång i tiden tog flera år att överstiga blir irrelevanta på några veckor, vilket öppnar upp nya möjligheter för dem som är villiga att anpassa sig och möta växlande kundbehov.”

Branschexperter är eniga om att ökningen av tidigare disruptiva krafter, i synnerhet digitalisering, robotteknik och automatisering, har snabbats upp betydligt av den nuvarande krisen. Huruvida tillverkare överlever och är framgångsrika på lång sikt beror i slutändan på hur snabbt de kan börja använda denna nya teknik för att öka sin produktivitet och se till att deras verksamhet är fullständigt skalbar.

”Digitalisering var helt klart ett dominerande ämne på EuroBLECH 2018”, säger Evelyn Warwick. ”De senaste åren har vi sett märkbara tekniska framsteg och många utställare har redan demonstrerat hur väl förberedd branschen är för digitalisering. På samma gång förändras den här tekniken så snabbt att det är bättre att företag agerar idag och börjar gå framåt. EuroBLECH Digital Innovation Summit är den enda virtuella marknadsplats som erbjuder den bredd och räckvidd och de professionella nätverksmöjligheter som återfinns på ett stort branschevenemang där den globala plåtindustrin kan träffas online, diskutera sin nuvarande situation och aktuella utmaningar, höra om den senaste marknadsutvecklingen och hitta den nya teknik de behöver för att överleva och blomstra. “

Mer information publiceras under de kommande veckorna på www.euroblech.com/digitalsummit.

Här kan du registrera dig som besökare.

Viktiga fakta för deltagare:

EuroBLECH Digital Innovation Summit äger rum online 27–30 oktober 2020. Öppettiderna är 8.00 till 16.00 GMT.

Besökarna kan delta gratis och onlineregistrering är öppen nu.

För mer information, besök www.euroblech.com/digitalsummit.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    81
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT