Foto: DeLaval.

Apr 15, 2019

Note ingår omfattande samarbete med DeLaval


DeLaval blir en av elektroniktillverkarens viktigaste kunder.

NOTE och DeLaval har etablerat en komplett försörjningskedja för elektronikproduktion. NOTE kommer från och med 2019 att bli strategisk partner till DeLaval för industrialisering och tillverkning av kretskort.

-DeLaval blir i ett slag en av NOTEs mest betydelsefulla kunder och produktionen är under upprampning för att på årsbasis nå cirka 60 miljoner kronor. Att vi får detta förtroende visar att vi har ett komplett och konkurrenskraftigt kunderbjudande, säger Johannes Lind-Widestam, NOTEs vd och koncernchef.

-Vi har under lång tid mycket målmedvetet investerat i samarbetet med DeLaval och det är oerhört glädjande att ett så framstående bolag som DeLaval nu väljer NOTE till strategisk tillverkningspartner för elektronik. Vi kommer genom vårt globala kundteam tillhandahålla industrialiseringstjänster från Norrtälje i Sverige samt både industraliseringstjänster och volymtillverkning från Pärnu i Estland och Tangxia i Kina, säger Fredrik Schultz, NOTEs försäljningsdirektör.

-Vi är otroligt nöjda med valet av NOTE som strategisk partner för volymtillverkning och industrialisering av nya produkter. NOTE motsvarar väl våra krav och behov, kompetensmässigt och geografiskt. Vi ser en mycket bra match mellan företagen och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete,”säger John-Erik Hermansson, EVP Supply Chain DeLaval.

NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 1 379 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 080. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    81
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT