Foto: Scandinavian Coating.

Mar 15, 2017

Nordens ytbehandlingsbransch på plats i Köpenhamn


Stefan Hjort, ordförande i SPF - Svensk Pulverlackteknisk förening - tror på rekordstort besökarantal i år.

SCANDINAVIAN COATING, 15-16 mars på Öksnehallen i Köpenhamn är Nordens enda heltäckande mässa för dig som jobbar med industriell ytbehandling. Den arrangeras för fjärde gången och har utvecklats till en etablerad mötesplats. Utställningen med drygt 70 utställare visar marknadens senaste produktnyheter och ett gediget tvådagars seminarieprogram med lärorika och intressanta kostnadsfria seminarier speglar den senaste utvecklingen i branschen.

Seminarieprogrammet ger en inblick inom den senaste teknologin.  Det finns programpunkter som tar upp miljö och energibesparingar. Digitalisering, automatisering och programmering finns också med i årets program. Ett av föredragen blickar även framåt – hur ser branschens framtid ut?

-Mässan med tillhörande konferensprogram i Köpenhamn kommer att bli något alldeles extra. Där kan du möta kollegor, leverantörer samt lyssna till senaste nytt i ytbehandlingsbranschen. Vi är många som känner att utvecklingen i branschen har tagit fart och många står i begrepp att göra nyinvesteringar. Detta gör att jag tror på ett rekordstort besökarantal, säger Stefan Hjort som är ordförande i SPF (Svensk Pulverlackteknisk förening).

Fri entré till mässan och seminarier. Registrera på www.scandinaviancoating.com
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT