Foto: MaskinFransson.

Apr 13, 2021

Temaveckorna: MaskinFransson dubblar faciliteterna


Verktygsmaskinhandlaren i Hölö söder om Stockholm bygger nu ut för att ge plats åt fler lagermaskiner och ett uppfräschat showroom.


Just nu pågår schaktning och anläggningsarbete för ny infartsväg och ny parkering. Inom kort påbörjas pålningsarbete och gjutning av ny platta varefter byggnadselementen monteras.

-När allt är klart kommer vi att ha lager- och utställningsyta på närmare 900 kvm, nästan en fördubbling mot vad vi har idag, berättar Henrik Fransson.

I samband med tillbyggnaden kommer även en uppfräschning av den befintliga lokalen att göras.

-På den nyanlagda parkeringsplatsen kommer det att finnas ett antal laddplatser och våra kunder kommer framöver att ha möjlighet att ladda sina bilar i samband med att de besöker oss. Om allt flyter på enligt plan räknar vi med att utbyggnaden står färdig under hösten 2021, säger Henrik.

MaskinFranssons coronaanpassning ger även nya demomöjligheter
MaskinFranssons säljare besöker er gärna – antingen på plats hos er eller via Teams-möten. 

-I dessa tider har det blivit svårare med fysiska möten. Vi gör det fortfarande men bara då vi vet att vi själva och dem vi besöker är symptomfria och att vi också håller avstånd. Teams-möten på distans via datorn blir dock alltmer förekommande och det kör våra säljare gärna, säger Henrik.

-Vi kan t.ex. ta med våra kunder på virtuella besök i HEDELIUS democenter där vi tillsammans med våra kunder kan gå runt och titta på ett 15-tal maskiner i ACURA-, TILTENTA- och FORTE-serien och även tillsammans titta på olika automationslösningar.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT