Nov 30, 2018

Ledande montör till Focus Electronic


Vi söker nu en ledande Tekniker/montör för direktrekrytering till vår kund Focus Electronic. 

Om företaget:
Focus Electronic ägs och ingår i koncernen Söderbergsföretagen som grundades år 1995, en familjeägd grupp av industri- och handelsföretag. Focus Electronic är marknadsledande inom LED-displayer i Norden. De levererar kundanpassade digitala skyltar till både inomhus och utomhusbruk och används i olika sammanhang i bild eller videoformat för att exempelvis visa matchresultat och avgångstider. Kunderna är oftast fastighetsägare, kommuner eller mediabolag. Focus Electronic är i en bransch som hela tiden utvecklas och dem är hela tiden uppdaterade på den nya tekniken.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som ledande montör innebär: 
- Visst personalansvar
- Planera/förbereda samt leda och fördela arbetet. 
- Effektivisera rutiner och mallar för att höja kvalitén på utfört arbete. 
- Se till att det är ordning och reda på arbetsplatsen. 

Du kommer även i rollen arbete med montage, reparation och service på dem digitala skyltarna ute hos kunder ihop med övriga kollegor. Arbetet sker främst i Stockholm men det förekommer även resor ute i landet. 

Till jobbet krävs: 
- B-körkort. 
- Tidigare arbetslivserfarenhet av el. 
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil:
Personliga egenskaper värderas högt hos Focus Electronic och vi söker en öppen och lyhörd person med god social förmåga. Som ledande montör ser du värdet i att motivera, inspirera och engagera medarbetare och du själv motiveras av att se utveckling hos individer samt i teamet. Du är en teamplayer och vill alltid leverera ett bra resultat mot kund.

Som person är du allmänt händig och praktiskt lagd, du gillar att arbeta med kroppen. Vi ser gärna att du har höga ambitioner och en vilja till att utvecklas, dels i din arbetsroll men även ihop med hela organisationen. Ni jobbar oftast i par och utgår alltid från kontoret i Hägersten där ni packar bilen med verktyg inför dagen.

Om oss:
På Focus Electronic jobbar alla mot samma mål, detta genererar i årliga bonusar samt resor när målen är uppnådda för alla anställda.

Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 vid frågor, du blir direkt anställd av vår kund.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

ANSÖK HÄR

Kontaktperson
Cecilia Grönlund
0709838465
cecilia@prowork.se

Anställningsomfattning : Heltid
Anställningsform : Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort : Stockholms län

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117