Audi R8. Foto: Audi.

Mar 26, 2021

Kör du bil som Harrison Ford eller Bill Gates?


Vilka preferenser har du? Bilförsäljaren Kamux listar kändisarnas favoritbilar.

Flashiga och vräkiga bilar med onödigt snabba motorer och dyra specialfunktioner. Det är så man ofta föreställer sig bilarna i världskändisarnas garage och det stämmer till viss del. Men när bilhandlaren Kamux tittat närmare visar det sig dock att det är en blandad kompott.

Kamux listar nu de populäraste bilarna för dig som vill köra som en kändis.

Audi R8, Land Rover och bubblaren Toyota Prius är några exempel på bilmodeller som världskändisarna älskar. Kamux har djupdykt i kändisarnas garage och sammanställer modellerna som ligger kändisarna varmast om hjärtat. Är du på jakt efter en ny bil och vill känna dig som en stjärna? Då är denna lista någonting för dig.

Det finns en bil för alla

­– Något av det bästa med bilbranschen är att det finns en bil för alla. Oavsett om du är ute efter stil, komfort, funktionalitet eller någonting där du kan visa upp dig själv. Kändisarna har liksom oss andra olika tycke och smak, och bevisligen är det inte alltid lyx och uppmärksamhet som är det viktigaste. Med den här listan vill vi visa vilka bilar som passar dig som vill köra som en kändis, säger Tommi Iiskonmäki, vd Kamux Sverige.

Bilmodellerna att satsa på om du vill köra som en kändis

Porsche 911
En klassisk och stilren bil. Något för den som vill köra runt i en tidlös och lyxig bil – men inte sticka ut allt för mycket. Fun fact om Porsche 911 är att det är världens mest hållbara bil, eftersom det är så få av modellen som skrotas. Dessutom får man glida runt som Rihanna, Bill Gates eller Alexander Skarsgård som sedan länge haft en förkärlek för Porsche.

Toyota Prius
Vissa kändisar gillar inte att sticka ut och ibland prioriterar de miljön och komfort framför lyx och flärd. Toyota Prius är en hybridmodell som verkar stå högt upp på favoritlistan hos många kändisar i världen. Harrison Ford, Cameron Diaz och Leonardo DiCaprio är några som väljer att satsa på en mer ”normal” bil.

Audi R8
Den kända modellen Audi R8 har setts i allt från bilreklam till kända superhjältefilmer. Marvel-karaktären Iron man kör nämligen runt i en sån, passande nog gör även skådespelaren Robert Downey Jr., som spelar Iron man, det på sin fritid. Han äger nämligen en egen. Kändisar som Lady Gaga och Kurt Russell har också valt att köra runt i den coola sportbilen.

Land Rover
Rymlig, lyxig och klassisk. Land Rovern har vi sett med kändisar bakom ratten i många år, och det verkar inte förändras. Bland annat Justin Bieber och Jennifer Aniston glider runt i en Land Rover och väljer därmed funktionalitet och utrymme.

Mercedes G-wagon
Den kantiga och pampiga bilmodellen har gjort succé hos kändisarna i många år, inte minst hos familjen Kardashian. Där har alla syskon ägt varsin i alla möjliga olika färger. En annan kändis som gillar att sitta högt upp i en Mercedes är skådespelerskan Megan Fox.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT