Hydroscand Frida Norrbom Sams

Frida Norrbom Sams. Foto: Hydroscand.

Nov 4, 2019

Hon blir ny koncernchef i Hydroscand Group


Kommer närmast från danska NKT Group.

Frida Norrbom Sams har idag tillträtt som Hydroscand Groups nya VD och koncernchef. Mikael Arkevret som sedan i maj 2019 tjänstgjort som tf. VD och koncernchef återgår därmed till rollen som CFO i Hydroscand-koncernen.

Frida kommer närmast från rollen som divisionschef inom det danska företaget NKT Group. Hon har tidigare innehaft ledande befattningar inom bland annat Husqvarna och Sanitec.

-Vi har funnit en erfaren och drivande ledare som genomfört utvecklings- och förändringsarbete i internationell miljö med dokumenterat goda resultat. Att Frida Norrbom Sams väljer att forsätta sin yrkeskarriär inom Hydroscand Group är mycket glädjande, säger Hydroscands styrelseordförande Mats Lönnqvist.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Hydroscand har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT