Hexagons vd Ola Rollén. Foto: Hexagon.

Aug 9, 2018

Hexagons vd säljer aktier – kvarstår som dedikerad långsiktig aktieägare


Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén, har sålt 586 500 aktier i Hexagon AB under perioden 6-8 augusti.

Ola Rollén kvarstår som dedikerad långsiktig aktieägare och äger efter försäljningen 586 900 aktier, vilket motsvarar en investering om cirka 318 MSEK baserat på stängningskursen den 8 augusti.

"Försäljningen görs av privatekonomiska skäl och jag har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier. Mitt kvarvarande innehav i Hexagon är fortfarande min utan jämförelse största privatekonomiska investering. Mitt engagemang och min starka tilltro till Hexagons framtid kvarstår. Vi står inför en mängd spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta leda och utveckla Hexagon mot våra strategiska mål”, säger Ola Rollén, vd och koncernchef, Hexagon.

Transaktionen kommer att rapporteras till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk.

Hexagon är en ledande global leverantör av informationsteknologi som förbättrar produktivitet och kvalitet inom geospatiala och industriella företagsövergripande applikationer. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, industrikunskap och kunders arbetsflöden till intelligenta informationsekosystem som skapar beslutsunderlag. De används inom en rad viktiga industrier. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 15 000 anställda i 46 länder och en nettoomsättning om cirka 2 600 MEUR. Läs mer på www.hexagon.com.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT