Härdservice Kolbäck

Bild: Nya lokalerna, Härdservice Kolbäck.

Feb 18, 2021

Härdservice kickstartar med byggstart och tung rekrytering


Företaget inleder 2021 med att starta nybygget i Kolbäck samt med ytterligare en strategisk rekrytering.

Härdservicegruppen har värmebehandlingsanläggningar i Halmstad och Kolbäck och i Kolbäck har man nu alltså inlett bygget av nya lokaler.

-Vi hoppas det står klart för inflyttning i slutet på året, säger Jimmy Zuban till Svensk Verkstad. Vi flyttar då befintlig maskinpark till den nya byggnaden men det kommer även installeras vissa nya ugnar.

-Totalt blir det 2500m2 som byggs i första etappen men kan fördubblas om behovet uppstår.

Härdservicegruppen fortsätter även förstärkningen av sin organisation och har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal med Heinz Kaiser, ett för många i industrin välbekant namn inom materialteknik och värmebehandling.

Heinz har en gedigen bakgrund inom ledande svenska exportbolag och har sen början av 90-talet arbetat för internationella värmebehandlingsföretag i såväl Tyskland som i Sverige.

Härdservice rekryterar Heinz Kaiser.

-Vi är glada över samarbetet med Heinz och ser hans kunskap som ett värdefullt tillskott i vårt helhetserbjudande till våra kunder. Härdservice ska vara i framkant när det gäller värmebehandling och Heinz unika kunskap och erfarenhet kommer väl till pass i denna vision.

"Nitrerprocess-guru"

-Heinz är stor inom värmebehandlingssverige i allmänhet och antagligen störst inom nitrerprocesser,  säger Jimmy Zuban.

-Han är känd som ”nitrerprocess-guru” och just detta specialområde tror vi kommer att skapa ett stort mervärde för våra kunder.

-Härdservice visioner för härd-Sverige är storslagna och hittills har de bevisat att de är högst riktiga. Att få följa med på deras framtidsresa är därför både glädjande och spännande. Jag bidrar gärna med såväl kunskap som kontakter och ser uppgiften som en stimulerande fortsättning på ett långt och rikt yrkesliv, säger Heinz Kaiser.

Samarbetet startar omgående och Heinz kommer att vara verksam över hela Sverige och supporta båda enheterna, Halmstad och Kolbäck.

Härdservicegruppen erbjuder ett komplett erbjudande såsom sätthärdning, karbonitrering, vakuumhärdning, släckglödgning, utskiljningshärdning, gasnitrering, nitrokarburering, svartoxidation, seghärdning och mjukglödgning samt laboratorietjänster och kundanpassad utbildning. Därtill erbjuds industriell ugns-, induktions- och vakuumlödning. Anläggningarna i Halmstad och Kolbäck är certifierade enligt ISO 9001/14001.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT