David Gustafsson. Foto: Proton Group.

Jun 1, 2017

Han tar över rodret för Proton Group


Har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar från framförallt fordonsindustrin.

 

David Gustafsson blir den som tar över som ny VD och koncernchef för Protonkoncernen från och med augusti 2017.

David har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar från framförallt fordonsindustrin. Närmast kommer han från Gnoteckoncernen, där han har varit ansvarig som COO/Operations manager och VD för koncernens sex bolag i Sverige, Slovakien och Kina.

David Gustafsson, som är 44 år, bor i Smålandsstenar och har bred erfarenhet av tillverkande industri och av ett flertal olika befattningar från bland annat sju år på Trioplast AB.

-Det är glädjande att David antagit utmaningen och jag ser med tillförsikt på framtiden, säger Anders Magnusson, styrelseordförande Proton Group.

- Proton är en riktigt spännande koncern. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med hela företagets organisation för att utveckla verksamheten vidare, säger David Gustafsson, tillträdande koncernchef för Proton Group.

Proton Group är en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Huvudkontor finns i Värnamo. Vi är idag verksamma inom branscher som fordonsindustrin, belysning och belysningslösningar för offentlig miljö, ytbehandling för fordon, bygg- och verkstadsindustri samt inredning och tillbehör till sjukvården. Vi är totalt 400 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Läs mer om oss på proton.se
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT