Mikael Persson och Mattias Ahlenius. Foto: Good Solutions.

Feb 20, 2017

Good Solutions växer och nyanställer


Good Solutions, som utvecklar RS Production, en plattform för modern produktionsuppföljning, växer på alla marknader och ser en kraftigt ökad orderingång under 2016. Under våren presenterar företaget en uppdaterad version av RS Production.


Under 2017 fortsätter bolaget sin internationella expansion, med flera nya kunder i Europa och i Asien.

– Det är glädjande att se att fler och fler industrier, även internationellt, förstår nyttan av modern produktionsuppföljning och de konkurrensfördelar det ger. Extra glädjande är att se att flera av våra befintliga kunder också vill utöka sina installationer – det ger oss ett kvitto på att det vi gör är rätt och fungerar bra, säger Mikael Persson VD för Good Solutions AB.

Bolaget växer nu kraftigt och nyanställer i både sälj- och leveransorganisationerna för att kunna hinna med. Under året kommer ett flertal tjänster att tillsättas på huvudkontoret i Göteborg.

Bolagets plattform för Modern Produktionsuppföljning, RS Production, har under senare delen av 2016 omarbetats och den version som släpps under våren kommer att baseras på ny teknik, vilket möjliggör ett flertal nya funktioner, omarbetat gränssnitt och ännu mer kundnytta.

– Vi har under ett antal månader satsat på att omarbeta plattformen för att säkerställa en bra grund för framtida funktionsbehov och skalbarhet. Det ger oss möjlighet till ännu snabbare utvecklingstakt och helt andra tekniska möjligheter, säger Mattias Ahlénius, partner och CTO på Good Solutions AB.

Den nya versionen kommer att presenteras under våren 2017 och intresserade kan få en live-demonstration på ProdSummit 2017 som anordnas 20-21 april. ProdSummit är eventet där besökare från flera delar av världen träffas för att diskutera produktionsuppföljning, förbättringsarbete, smarta fabriker och digitalisering av industrin. Eventet anordnas för andra året i rad på Hotel Riverton i Göteborg.

Good Solutions är ett snabbväxande programvaruföretag med lösningar för Modern Produktionsuppföljning. Lösningarna vi erbjuder bygger på egna plattformen och produkten RS Production med tillhörande tjänster. Good Solutions  hjälper tillverkande industriföretag att använda sin tid bättre, både maskintid och personalens egen arbetstid, för att öka deras konkurrenskraft.
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT