Foto: Good Solutions

Apr 28, 2017

Good Solutions tecknar globalt ramavtal med Quant


Quant, det världsledande bolaget inom industriunderhåll har bland 30 möjliga lösningar valt ut RS Production från Good Solutions som sitt framtida verktyg för att digitalisera uppföljning och styrning av produktionsprocesser.

Quant, som i över 25 år varit marknadsledande inom underhåll, säkerhet och utrustning, levererar idag lösningar och tjänster till över 300 anläggningar runt om i världen. Efter en genomlysning av marknaden, där cirka 30 olika system granskades, har Quant valt RS Production som det verktyg man vill använda för att digitalisera uppföljning och produktionsprocesser i de anläggningar man verkar i.

- Vi är stolta över att Quant valt oss som leverantör av system för digital produktionsuppföljning. Avtalet med Quant är ett i raden av globala åtaganden där samarbetet med kompetenta leveranspartners är väldigt viktigt. Vårt mål har alltid varit att bygga en plattform som är flexibel och kan anpassas till verksamheter i alla storlekar och branscher. Vi får nu ytterligare ett bevis på att vi tänkt rätt, säger Mikael Persson, VD på Good Solutions.

 

För mer information, kontakta:

Mikael Persson, VD, Good Solutions, mikael.persson@goodsolutions.se, 031-788 19 23

 
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT