Foto: Good Solutions.

Sep 19, 2018

Good Solutions övertar Hash Mobile


Förvärvet breddar erbjudandet och utökar satsningen på smart beslutsstöd för industrin.

Good Solutions är idag en ledande svensk leverantör av programvara och lösningar för att med realtidsdata öka tillverkande industriers avkastning på fabriker och utrustningar.

Genom övertagandet av start-up bolaget Hash Mobile stärker Good Solutions sin position på marknaden och möjliggör faktabaserade beslutsprocesser även för arbeten som görs manuellt och i tuffa och utsatta miljöer. Genom förvärvet förväntas den redan snabba tillväxten öka och bidra till en samlad omsättning kring 30 MSEK.

- ”Hash Mobile är precis som Good Solutions ett innovativt produktbolag som skapar mätbara effektiviseringsvinster för den moderna industrin. Tillsammans kan vi ännu bättre hjälpa våra kunder ta bättre beslut och nå produktion i världsklass”, säger Good Solutions VD Mikael Persson.

- ”Nu växlar vi upp satsningen på smart beslutsstöd genom vår gemensamma plattform för datadriven produktion. Kombinationen av realtidsdata från RS Production och data direkt från operatörer och underhållspersonal med Hash Mobiles teknologi skapar nya möjligheter för en smart industri. Oavsett om det gäller att hjälpa våra kunder uppnå mål inom hållbarhet, effektivitet eller säkerhet”, säger Robin Ottenfelt.
    Annons
  • Omvandlare till fotovoltaiska paneler

    Under de senaste åren har vi observerat ett ökande intresse för ”grön energi”. Det dyker upp ett antal applikationer för energiutvinning från fritt tillgängliga källor och bland dessa är installationer av fotovoltaiska paneler mest populära.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT