Exempel på verktyg i Vibenite® för borrning, skärande bearbetning och extrudering.

Mar 9, 2021

Fulltecknat för VBN Components


Uppsalaföretaget, som fortsatt sin expansion pandemin till trots, summerar en fulltecknad nyemission.

VBN Components AB i Uppsala erbjuder de hårdaste och mest nötningståliga legeringarna på världsmarknaden, även kända som ”världens hårdaste stål” och ”världens enda 3D-printade hårdmetall”.

Materialen passar för en rad industrier som olja och gas-, livsmedels-, plast-, bil- och gruvindustrin. Dessutom innebär VBNs process en betydande vinst för miljön via en kraftigt minskad energiåtgång och en väsentlig reduktion av CO2-utsläppen. Bolaget erbjuder allt från prototyper till serieproduktion och licenser. Bolaget erbjuder allt från prototyper till serieproduktion och licenser.

För att möta det stigande intresset och efterfrågan på företagets världsunika produkter har bolaget nu expanderat sina säljkanaler i Asien, Europa och Nordamerika med nya distributörer och försäljningsrepresentanter. I vår kommer VBN även att flytta till större lokaler för att ge plats åt en växande personalstyrka och för att kunna göra betydande investeringar i produktionsutrustning som ökar utbudet av tjänster.

VBN har nu slutfört sin nyemission av aktier i bolaget.

-Den fulltecknade nyemissionen visar på att våra ägare tror starkt på vår globala vision vilket gör mig stolt och är väldigt motiverande. Vår utökning av säljkanaler och försäljning världen över har börjat ge resultat, vilket visar på att vårt erbjudande ligger helt rätt i tiden, säger Johan Bäckström, vd för VBN Components.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT