Bo Hansson. Foto: Rotage.

Feb 9, 2018

Från laseroperatör till delägare i verkstadsföretaget


Nu siktar verkstadsföretaget på sitt bästa år någonsin.

Rotage AB går in i 2018 med goda förutsättningar att på nytt göra sitt bästa år någonsin. 2017 innebar en omsättningsökning med nästan 20 % och företaget ser positivt på efterfrågan och att den skall ge företaget en tillväxt ytterligare för 2018. Sedan Rotage blev majoritetsägare i Plåtmodul AB under våren 2017 har stort fokus varit i arbetet med att förena företagens utveckling och skapa samsyn i båda företagens behov framåt.

–Här ser vi stor utvecklingspotential framåt genom att dra nytta av respektive företags styrkor, säger VD Mathias Larsson.

Nytt för 2018 är ett förändrat ägarförhållande där en ny delägare nu kan presenteras i Bo Hansson.

-Jag är stolt och glad över förtroendet att få möjlighet att bli delägare i Rotage AB. Delägarskapet ger mig möjlighet att utvecklas personligen och om möjligt ännu mer motiverad i mitt arbete för att Rotage skall kunna erbjuda god service och kompetens till våra kunder, säger Bo Hansson.

Bo Hansson som har en bakgrund med 23 år i företaget och har varit med från grunden i Rotage och där han startade sin anställning i företagets produktion som laseroperatör.

Under företagets utveckling och tillväxt genom åren har det skapats möjlighet för personlig utveckling i nya ansvarsroller och sedan 2012 har Bo varit försäljningschef.
-Det är glädjande att vi får in Bo Hansson som delägare och kan utveckla Rotage ännu starkare. Delägarskap uppmuntrar till långsiktighet och expansion in i framtiden, säger Rotage styrelseordförande och huvudägare Ingemar Ronger.

Ägarförändringen presenterades för personalen på Rotage i samband med en årsinformation den 7:e februari i företagets lokaler i Kvänum. Bo Hansson kommer att ingå i företagets styrelse och ledningsgrupp samt tillträder nu som vice VD och Marknadschef.

-Det skall bli spännande att fortsätta utvecklingen av Rotage och den förändringsprocess vi aktivt driver vidare och de steg som vi nu kan ta med ytterligare en delägare, säger VD Mathias Larsson.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • PLAY: Nynas med 90 år på nacken

    I veckan avslutades en av Sveriges största rekonstruktioner. Företaget grundat av Axel Ax:son Johnson fick som Sveriges första raffinaderi stor betydelse under andra världskriget och för bilismens framväxt.
    62