Foto: FlexQube.

Mar 2, 2021

FlexQube tecknar viktigt återförsäljaravtal i USA


En av USAs främsta aktörer inom materialhantering.

Wolter Group LLC, baserat i Wisconsin, USA, har kommit överens med FlexQube om att bli återförsäljare av FlexQubes produktsortimentet. Wolter Group är en familjeägd företagskoncern i mellanvästra USA med över 500 anställda i Wisconsin, Illinois, norra Michigan, Missouri, Indiana, Ohio och Kentucky.

Michael Gore från FlexQube kommenterar

-Wolter Group är en av de främsta materialhanteringshandlarna i USA och att få dem som återförsäljare av FlexQube-produkter är ett viktigt steg för att öka vårt fotavtryck på den amerikanska marknaden.

Om Wolter Group

En familjeägd företagskoncern som består av Wisconsin Lift Truck Corp., Illinois Material Handling, Kensar Equipment Company, Wolter Power Systems, Bohnert Equipment Company, A D Lift Truck, Fleet Services och Ellis Systems. Genom dessa verksamheter tillhandahåller Wolter Group en mängd olika tjänster, inklusive gaffeltruckar och materialhanteringsutrustning, industrimotorer och generatorer, pallställsystem, kontorsförvaring och arkivering samt automatiserade lagringssystem såsom vertikala karusellagringssystem, automatiserade guidade fordon, transportband, robotik & mer. Wolter-gruppen har en högutbildad personal med en genomsnittlig tjänstgöringstid på 14 år som är stolta över att leverera överlägsen service till över 20 000 kunder. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117