Foto: FlexQube.

Mar 1, 2021

FlexQube erhåller ytterligare miljonordrar från Bombardier


Produkter till fabrikerna i Finland, USA och Mexiko.

Bombardier Recreational Products Inc. (BRP), med huvudkontor i Kanada och varumärken som Ski-Doo och Lynx (snöskotrar) och Sea-Doo (vattenskotrar), har lagt ytterligare ordrar under februari om ca 3 MSEK. Ordrarna avser produkter till fabriker i Finland, USA och Mexiko och ungefär hälften av ordervärdet kommer att levereras under det andra kvartalet 2021 och resterande del i det tredje kvartalet 2021.

Bombardier Recreational Products (BRP) är ett kanadensiskt företag som tillverkar motorfordon för terrängkörning, huvudsakligen snöskotrar, bland annat under märkena Lynx och Ski-Doo.

BRP har tillverkningsenheter i Kanada, USA, Mexiko, Finland och Österrike och det totala antalet anställda är fler än 12 600.

Även motorcykelmärket Can-Am, Evinrude utombordsmotorer och motortillverkaren Rotax ägs av BRP. BRP tillverkar även vattenskotrar i form av märket Sea-Doo.

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika. 

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT