Smart Yta. Foto: EAB.

Aug 20, 2020

EAB levererar 78 portar till Smart Yta


Hög kvalitet genom hela processen och produkter som håller över tid, var viktigt vid valet av leverantör.

EAB var med från början på Smart Ytas etableringsresa, som startade för knappa två år sedan. Därifrån har det dock gått snabbt. Nio månader efter första spadtaget på första bygget var taget, var lokalerna sålda och inflyttningsklara. Nu har man byggt hela tre fastigheter om vardera 26 lokaler och ytterligare byggen planeras för. För Smart Yta var det därför av stor vikt att samarbeta med leverantörer som erbjuder hög kvalitet genom hela processen och produkter som håller en lång tid framöver.

Så här säger Daniel Pantzarfelt, delägare på Smart Yta:
-Allt i projektet har fungerat hur smidigt som helst, både med byggföretaget Granflo Bygg och med EAB som genom dem levererade och monterade alla portarna. Vi är supernöjda, och dessutom väldigt stolta över samarbetet, EAB ser vi som en stor aktör i sin bransch som dessutom kan leverera hög kvalitet här ifrån Småland. Vi fick idel lovord från referenser vi pratade med, det inger förtroende.

-Vi har otroligt höga förväntningar på våra leverantörer och EAB mer än motsvarar dem. Allt i samarbetet har fungerat felfritt och dessutom har de portar av högsta kvalitet, säger Andreas Edvardsson, delägare i Granflo Bygg.

Portarna som levererades var fyrbladiga vikportar med en gångdörr, en rad fönster och plåten lackerades i en blå kulör, allt enligt kundens önskemål.

-Vi valde en blå kulör på samtliga portar då det var viktigt att färgerna på hela fastigheten passade vår företagsprofil. Ytterligare krav var att portarna skulle vara estetiskt tilltalande och hålla en lång tid framöver. Vi vill kunna åka förbi om 10–15 år och fortfarande känna stolthet för hur det ser ut, fortsätter Daniel på Smart Yta.

-Det är oerhört roligt att vara med på Smart Ytas etableringsresa och vi hoppas såklart på ett fortsatt gott samarbete. Det känns väldigt bra att jobba med aktörer som även de prioriterar hållbarhet och långsiktighet i det de gör, säger Niklas Videll, säljare av portar på EAB.


Smart Yta erbjuder industriradhus med äganderätt, där ägaren inte betalar hyra och har möjlighet att helt sätta sin egen prägel på sin köpta yta. Näringsidkare har möjlighet att lyfta momsen på byggnadskostnaderna. Köparna är ofta mindre företag som har behov av lagerutrymmen och som vill bygga värde i sitt företag, men kan också vara privatpersoner. Företaget har sedan starten 2018 byggt tre fastigheter och fler planeras, då intresset från både kommuner och småföretagare är stort.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT