Foto: XMReality.

May 22, 2018

XMReality tecknar ramavtal med italiensk koncern


Vill använda XMReality Remote Guidance™ i hela koncernen: "En enkel och effektiv lösning för att kunna hjälpa våra kunder på distans".

XMReality AB (publ) meddelar att man tecknat ramavtal med en global förpackningskoncern, Coesia Group, med huvudkontor i Bologna, Italien. Avtalet innebär att alla 18 ingående bolag i koncernen nu har möjligheten att enkelt komma igång med XMReality Remote Guidance™, ett AR-verktyg för vägledning på distans. Coesia Group kommer använda det dels internt men också för distribution till sina kunder och servicepartners.

XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR).

Coesiaföretagen är ledande inom avancerade automatiserade maskiner och förpackningsmaterial, industriella processlösningar och precisionsverktyg. Kunderna spänner över ett brett spektrum från flyg- och fordonsindustri till elektronik och konsumentvaror. Coesia Group är representerade i 32 länder och består i dagsläget av 18 bolag, varav XMReality redan har affärsrelationer med fyra; ACMA, GDM, IPI, samt Norden Machinery.

-Vi är djupt involverade i ett omfattande förändringsprogram för vårt serviceerbjudande. Vår förmåga att snabbt kunna agera om våra kunder står inför problem har alltid varit viktigt för oss, men med en växande kundbas över ett stort geografiskt område så har det varit nödvändigt för oss att hitta en enkel och effektiv lösning för att kunna hjälpa våra kunder på distans. XMReality Remote Guidance kommer också att förbättra kunskapsöverföringen mellan våra tekniska experter, säger Alfonso Castañeda, Customer Service Director på COESIA.

-Vi ser en tydlig trend i att det är företag som vill ligga i digitaliseringens framkant som väljer att samarbeta med oss. Det är glädjande att se att Coesia ger oss detta förtroende. Det ligger helt i linje med vår strategi att jobba mot större och längre relationer med våra kunder. Ramavtalet kommer att innebära att det blir mycket enklare och mer effektivt för bolagen i koncernen att göra affärer med oss, säger Johan Castevall, VD XMReality.

Det tecknade ramavtalet innehåller inget ordervärde vid avtalstillfället.

XMRealilty Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare, stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. En unik ’hands-overlay’ teknik som innebär att man kan guida en annan på distans, som om man vore där.

XMReality är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. XMReality:s kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, ABB, Siemens Industrial Turbomachinery, Electrolux och Bombardier. XMReality är baserat i Linköping och är noterat på Nasdaq First North.

Coesia har huvudkontor i Bologna, Italien och ägs av Isabella Seràgnoli. 
 • Nov 16, 2018

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Reportage Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0
 • Nov 16, 2018

  Nu kommer Ford lättaste superbil

  Reportage Kolfiberhjul och en motorhuv av polykarbonat är några av hemligheterna bakom lättviktaren med wow-känsla!
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  12
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  18