Pierre Bengtsson, VD, MAFI AB.

Mar 21, 2017

Han fick priset Dalarna Business Årets företagsledare


En företagsledare som ser som sitt uppdrag att arbeta med fördelat ansvar och delaktighet samt att agera med tydlighet för att frambringa hög motivation och kreativa lösningar.

 

Priset Dalarna Business Årets företagsledare gick till Pierre Bengtsson VD på MAFI AB i Mora. En företagsledare som ser som sitt uppdrag att arbeta med fördelat ansvar och delaktighet samt att agera med tydlighet för att frambringa hög motivation och kreativa lösningar. Företagsledaren har, tillsammans med sitt team, tagit företaget från en marknad norra Dalarna ut i hela vida världen.

-Det känns stimulerande att få samarbeta med Pierre Bengtsson och MAFI. Triple Steelix 2.0 har stöttat MAFI i bland annat en förstudie som går ut på att utreda användningen av kollaborativa robotar som effektiviseringsverktyg vid produktion/paketering av formpressade höghållfasta ståldetaljer vid mellanvolymer, samt i ett projekt som undersökt alternativa ytbeläggningar ur korrosionssynpunkt, säger Larz Ignberg, Triple Steelix 2.0 ansvarig för verksamhetsområdet Värdekedjan.

Kriterier för Årets Företagsledare

Årets Företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och/eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen ska ha en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare. Jurygruppen representeras av Adecco, EY, Grant Thornton, KPMG, Hansson & Partners, Nya Ledarskapet och PwC.

 Läs mer på: http://stjarngalan.com/arets-nyforetagare-och-arets-foretagsledare/#sthash.e4vkmUZq.dpuf

Dalarna Business

Dalarna Business är en förening av företag i Dalarna. För företag i Dalarna. Stora som små. Från Grövelsjön till Avesta. Från Grängesberg till Furudal. Och allt och alla däremellan.

Läs mer på: http://dalarnabusiness.se/
 • Nov 16, 2018

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Reportage Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0
 • Nov 16, 2018

  Nu kommer Ford lättaste superbil

  Reportage Kolfiberhjul och en motorhuv av polykarbonat är några av hemligheterna bakom lättviktaren med wow-känsla!
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  12
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  18