Jesper Sture. Foto: Teknikprodukter.

Jan 23, 2018

Teknikprodukter vässar teamet


Tio år i branschen och stor kunskap vad gäller lager och tätningar.

Teknikprodukter har över 100.000 maskinkomponenter i lager. Här finns tätningar, transmissioner och lager. Teknikprodukter fokuserar även på rådgivning, engagemang och service och har nu rekryterat Jesper Sture som är placerad på företagets huvudkontor i Huskvarna. Han har som huvuduppgift att ge service och support till kunderna via telefon och mejl.

Jesper är 30 år gammal och bor med fru och en liten dotter i Huskvarna. Han har över tio års erfarenhet från branschen och är väldigt kunnig när det gäller alla typer av tätningar och lager.

-Han är en mycket välkommen förstärkning till vårt redan starka team som med stort engagemang gör sitt bästa för att leverera service i världsklass till våra kunder, skriver Teknikprodukter i ett pressmeddelande.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny generation av ATOS 3D-scanner

  ATOS 5 är utvecklad för industriellt bruk där höga krav på mätresultat och robusthet gäller. ATOS 5 levererar data med hög precision under korta mättider, även i tuffa miljöer.
  0
 • Teknik

  Stegmotorstyrning från Solectro

  Den lilla stegmotorstyrningen SMCI33 är till stor hjälp vid maskinoptimering i och med enkel, snabb och flexibel programmering.
  0