Jesper Sture. Foto: Teknikprodukter.

Jan 23, 2018

Teknikprodukter vässar teamet


Tio år i branschen och stor kunskap vad gäller lager och tätningar.

Teknikprodukter har över 100.000 maskinkomponenter i lager. Här finns tätningar, transmissioner och lager. Teknikprodukter fokuserar även på rådgivning, engagemang och service och har nu rekryterat Jesper Sture som är placerad på företagets huvudkontor i Huskvarna. Han har som huvuduppgift att ge service och support till kunderna via telefon och mejl.

Jesper är 30 år gammal och bor med fru och en liten dotter i Huskvarna. Han har över tio års erfarenhet från branschen och är väldigt kunnig när det gäller alla typer av tätningar och lager.

-Han är en mycket välkommen förstärkning till vårt redan starka team som med stort engagemang gör sitt bästa för att leverera service i världsklass till våra kunder, skriver Teknikprodukter i ett pressmeddelande.
 • May 22, 2018

  Affärer i fokus under Elmia Produktionsmässor

  Nyheter Svensk industri går för högtryck och står inför teknikskiften som kommer att förändra hela tillverkningsindustrin. Det var tydligt när Elmia Produktionsmässor bekräftade sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri.
  0
 • May 22, 2018

  Ytterligare ett rekordår för SMC Automation

  Branschnytt Torbjörn Lundberg, VD för det svenska bolaget berättar att Automation kommer tidigt i konjunkturcyklerna, och ser ännu inga tecken på minskad efterfrågan, tvärtom är orderböckerna fullare än någonsin.
  0
 • May 22, 2018

  Mässmaskinen gick till Gotland

  Branschnytt Snabbare och effektivare i både stora och små serier. Det är planen med nya maskinen som Gotlands Svets & Smide slog till på under Elmia Produktionsmässor.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Uniti träffar Koenigsegg

  Svenska elbilsuppstickaren Uniti besöker Christian von Koenigsegg. Se vad superbilsentreprenören har att säga om lilla Uniti.
  0