Apr 5, 2016

Stålgross lagerför nu slit- och höghållfast plåt från SSAB, anpassad för laserskärning


Slitplåten Raex är lämplig för alla strukturer och ytor som utsätts för slitage. Typiska områden där slitplåt är speciellt användbar är krossar, grävskopor, dumperflak, transportband och liknande.

Stålgross lagerför Raex i 400, 450 och 500 HB. För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Raex 450 i betat, anoljat utförande.

Strenx har hög hållfasthet och är pålitligt, från yta till kärna, och har utmärkta ytkvaliteter och snäva tjockleks- och planhetstoleranser, verifierade av Strenx-garantier. I jakten på effektivare applikationer med exempelvis lägre egenvikter är Strenx ett beprövat stål. Strenx används mycket inom transport-, skog- och lantbruk, offshore, lyfthantering och liknande sektorer.

Stålgross lagerför Strenx 650 MC och Strenx 700. För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Strenx 650 MC och Strenx 700 i betat, anoljat utförande.

Raex och Strenx tillverkas av SSAB.

Läs mer

 • Dec 12, 2018

  SACMI tecknar avtal med XMReality

  Nyheter Den internationella tillverkningskoncernen tecknar avtal för en global utrullning av XMReality Remote Guidance
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Paradoxen om avslöjande av din innovation

  Paradoxen handlar om att för att lyckas med öppen innovation så måste man dela med sig och därmed avslöja sin idé, som då riskerar att bli stulen, säger Ioana Stefan, forskare i industriell eknomi
  77