Apr 5, 2016

Stålgross lagerför nu slit- och höghållfast plåt från SSAB, anpassad för laserskärning


Slitplåten Raex är lämplig för alla strukturer och ytor som utsätts för slitage. Typiska områden där slitplåt är speciellt användbar är krossar, grävskopor, dumperflak, transportband och liknande.

Stålgross lagerför Raex i 400, 450 och 500 HB. För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Raex 450 i betat, anoljat utförande.

Strenx har hög hållfasthet och är pålitligt, från yta till kärna, och har utmärkta ytkvaliteter och snäva tjockleks- och planhetstoleranser, verifierade av Strenx-garantier. I jakten på effektivare applikationer med exempelvis lägre egenvikter är Strenx ett beprövat stål. Strenx används mycket inom transport-, skog- och lantbruk, offshore, lyfthantering och liknande sektorer.

Stålgross lagerför Strenx 650 MC och Strenx 700. För att passa även de kunder som laserskär plåt så ökar vi bredden i sortimentet och lagerför nu även Strenx 650 MC och Strenx 700 i betat, anoljat utförande.

Raex och Strenx tillverkas av SSAB.

Läs mer

 • Oct 17, 2018

  Uniflex + Poolia = Sant

  Arbetsliv Bolagsverket lämnar klartecken för fusionen mellan Uniflex och Poolia.
  0
 • Oct 17, 2018

  Northvolt inleder samarbete med BMW

  Nyheter Bildar ett konsortium tillsammans med Umicore för fortsatt utveckling av en hållbar värdekedja för batterier för elektrifierade fordon i Europa.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT