Sensata Crydom. Foto: OEM.

Aug 15, 2018

Sensata Crydoms nya 45 mm breda statiska reläer


För 45 & 60 A AC.

 

OEM Automatic kompletterar de statiska reläerna i mindre strömstorlekar med Sensata Crydoms nya serie DR2245 som endast är 45 mm bred.

Reläerna har integrerad kylfläns som är optimerad för angiven belastning och omgivningstemperatur. Typiska applikationer där statiska reläer används är i plast-maskiner, paketeringsutrustning, industriugnar, ljusstyrning, pumpar, transportbanor m.m.

Lagerförda varianter är nollvoltsstyrda och används för styrning av främst resistiva laster (värmelaster) med styrsignal 4–32 V DC. Utöver dessa finns andra 
kombinationer på förfrågan, t.ex. 90–280 V AC/DC-styrda samt direktstyrda för t.ex. motorapplikationer såsom pumpar och transportbanor.

-Varianter för lastström 45 och 60 A AC
-Lastspänning 48–600 V AC
-Integrerat överspänningsskydd
-Reläbredd 45 mm
-cULus-listade samt VDE-godkända
-Stora anslutningar för kraftkabel
-Pluggbar styrsignal
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Connecta med Japan

  Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  0
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  0