Jul 2, 2018

Rymd och flyg för GKN i Almedalen


Under Almedalsveckan deltar GKN Aerospace direkt och indirekt i ett flertal olika seminarier och evenemang rörande rymd och flyg.

 

Under årets vecka är GKN på tisdagen 3 juli medarrangör av www.aerospacealmedalen.se; en heldag om rymd och flyg. Här deltar bland andra infrastrukturministern och en rad politiker för att tala om flyg- och rymdfrågor. Richard Avellan från GKN talar på seminariet ”Så möter Sverige framtidens stridsflyg” som GKN arrangerar här.

Hannes Borg från GKN medverkar i ett panelsamtal om hur industrin kan hjälpa små- och medelstora företag att växa inom Aerospace, liksom i ett seminarium i regi av högskolan Väst om samverkan mellan högskola-industri.

GKN är med och arrangerar debatter mellan partierna om både rymd- och flygfrågor. Anders Lundbladh från Chalmers/GKN kommer under onsdagen att delta i en paneldiskussion tillsammans med miljöminister Karolina Skoog om flygets miljöpåverkan.

Under veckan kommer försvarsfrågor ha mycket utrymme och flera medarbetare är på plats för att bevaka dessa och träffa olika beslutsfattare på området.
 • Dec 12, 2018

  SACMI tecknar avtal med XMReality

  Nyheter Den internationella tillverkningskoncernen tecknar avtal för en global utrullning av XMReality Remote Guidance
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Paradoxen om avslöjande av din innovation

  Paradoxen handlar om att för att lyckas med öppen innovation så måste man dela med sig och därmed avslöja sin idé, som då riskerar att bli stulen, säger Ioana Stefan, forskare i industriell eknomi
  77