Foto: Fanuc.

May 4, 2018

Robotjätten öppnar Norden-kontor i Sverige


I slutet av 2019 öppnas dörrarna till ett nytt huvudkontor och robotcenter i Malmö.

Japanska FANUC investerar tungt i en ny anläggning i Öresundsregionen för att möta den ökade efterfrågan på automation i Norden. Den nya anläggningen kommer att ökar bolagets närvaro samtidigt som leverans- och servicetiderna minskas. Detta kommer att bidra till att stärka FANUC Nordics relation med både partners och slutanvändare.

-FANUC är världens ledande tillverkare av CNC-kontroller och robotar, säger Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic. Som företag är vi helt engagerade i "Service First", vilket innebär att kundtservice är vår högsta prioritet. Detta åtagande omfattar livstidsunderhåll för alla Fanuc-produkter under hela produktlivscykeln.

Cerold Andersson, VD för Fanuc Nordic.

Det nya nordiska huvudkontoret, som kommer att ligga i Malmö, öppnar under fjärde kvartalet 2019. Den nya anläggninge omfattar nya försäljnings- och servicefaciliteter, ett utvidgat showroom och evenemangsområde, eftermonterings- och tekniska centra, reservdelar och logistikcentra, och ett förbättrat träningscenter och robotakademi.

-Efter att ha tagit det strategiska beslutet att öppna denna anläggning kommer vi att kunna stödja framtida behov inom fabriksautomation i våra riktade affärsområden. Dessutom kommer den nya anläggningen att vara mer tillgänglig för kunder som vill träffa en FANUC-representant och vi kommer att kunna betjäna kunder bättre än vad vi för närvarande gör från våra befintliga lokaler, avslutar Andersson.
 • Oct 19, 2018

  Den varma sommaren sänkte Husqvarna

  Nyheter Det lägre resultatet beror på svag efterfrågan på gräsklipparprodukter som har hög marginal i divisionen Husqvarna. Trädgårdsjätten vidtar konkreta åtgärder.
  0
 • Oct 19, 2018

  3D-printad jaktkniv från Älmhult

  Branschnytt Det är 3D-printföretaget 3D MetPrint som designat och tillverkar stålkniven som är "printad" i ett enda stycke.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT