Foto: Duroc AB

Jun 15, 2018

Omvänd vinstvarning i Duroc AB


"Vi ser en positiv utveckling i såväl fiber- som maskinhandelsverksamheten"

I Durocs Q3-rapport, daterad den 7 maj 2018, visade koncernen ett rörelseresultat på 14,6 Msek och samtidigt noterades ”tecken på viss återhämtning” i verksamheten inför kommande kvartal.

I samband med att dotterbolagen rapporterat in utvecklingen för april och maj så har det framkommit att resultatet högst väsentligt har förbättrats och att det preliminära sammanlagda rörelseresultatet för dessa två månader uppgår till 31,5 Msek. Verksamheten under innevarande månad följer samma positiva mönster. Samtliga siffror för innevarande period är således prelimära och oreviderade.

Vi ser en positiv utveckling i såväl fiber- som maskinhandelsverksamheten, vilket gör att det är många samverkande faktorer och en förbättrad efterfrågan som lett till dessa goda preliminära siffror.

Duroc planerar att offentliggöra sin Q4-rapport den 27 augusti 2018.
 • Jan 23, 2019

  3D-printing ska ge SJ högre punktlighet

  Nyheter Nu satsar SJ satsar stort på tillverkning av reservdelar med 3D-printing, något som ska ge effektivare underhåll, punktlighet och nöjdare kunder.
  0
 • Jan 23, 2019

  Pirtek Sweden får ny vd

  Branschnytt Stefan Fallenius, grundare och vd för Pirtek Sweden AB (tidigare Slangakuten), väljer att lämna bolaget efter 10 år vid rodret.
  0
 • Jan 22, 2019

  Han lämnar Sandvik

  Nyheter Rekryteringen av hans efterträdare inleds nu.
  28
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  En oöverträfflig 3D-kamera

  Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps.
  13