Mar 20, 2018

Nya förutsättningar för självgående fabriker


YASKAWA Nordic ställer ut på Elmia Automation 15-18 maj.

 

Mingla med Yaskawas robotar och diskutera hur den nya tekniken kan skapa förutsättningar för bättre datainsamling, förebyggande skötsel och en bättre kommunikation i din produktion. Du får också veta mer i detalj om Yaskawas platsbesparande serie av ArcWorld bågsvetsstationer, den smarta hybridroboten för effektivt samarbete och världens minsta fullt fungerande industrirobot.

Genom Yaksawas nya nordiska organisation för automation (Drives Motion Control) kan du också ta del fördelarna med servosystem, frekvensomriktare och andra automationsprodukter som tillsammans med företagets robotar kommer från YASKAWA, ”Mekatronikens grundare”.rundare”.

Det var en ingenjör på Yaskawa Electric som hittade på ordet ”Mechatronics” vilket registrerades som ett varumärke redan 1972. Yaskawa har i mer än hundra år ägnat sig ingenjörskonst för en kombination av el, mekanik och elektronik och det är också drivkraften till utveckling av företagets produkter.

Yaskawa kommer att finnas i en stor monter i D-hallen, D03:32 och D03:24.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny generation av ATOS 3D-scanner

  ATOS 5 är utvecklad för industriellt bruk där höga krav på mätresultat och robusthet gäller. ATOS 5 levererar data med hög precision under korta mättider, även i tuffa miljöer.
  0
 • Teknik

  Stegmotorstyrning från Solectro

  Den lilla stegmotorstyrningen SMCI33 är till stor hjälp vid maskinoptimering i och med enkel, snabb och flexibel programmering.
  0