Kammarugn till Macon. Foto: Electro Heat.

May 10, 2017

Ny leverans från ElectroHeat


Kammarugn för maxtemperatur 800 grader levererad till Trollhättan.

Med över 40 års erfarenhet inom värmebehandling och ugnstillverkning erbjuder Göteborgsföretaget ElectroHeat kundanpassade ugnar för att möta kundernas behov och krav. Nu har en nytillverkad ugn rest till Trollhättan.

-Macon är ett företag som vi samarbetat med under lång tid, berättar Joel Lagerqvist, försäljnings- och inköpschef, för Svensk Verkstad. Kammarugnen som Macon har beställt har en max temperatur på 800°C och kommer att användas för torkeldning av betong/eldfast i deras tillverkningsanläggning i Trollhättan, Sverige.

Macon AB är ett privatägt bolag vars huvudsakliga inriktningen är kompletta eldfasta installationer till den svenska industrin exempelvis stålverk/valsverk, pann- och förugnar, sopförbränningsanläggningar, papper och cellulosa. Kontor, verkstad och lager finns i Gävle, Trollhättan, Luleå och Nyköping samt kontor finns i Hagfors, Stockholm, Bjuv, Karlstad och S:t Petersburg. Företaget omsätter ca 165 miljoner kronor (2014) och har idag av 50 st fastanställda samt ca 250 st behovsanställda vid högsäsong och större åtaganden. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0