Sep 14, 2018

Nu lanseras AGA:s online shop i Sverige


Nu kan kunder i Sverige enkelt och smidigt beställa gas och gasutrustning i AGA:s online shop, en komplett digital inköpslösning som är öppen dygnet runt. 

-Vår målsättning har varit att ta fram en användarvänlig lösning som är öppen dygnet runt varje dag i veckan för att underlätta för våra kunder, säger Javier Gonzalez, chef för eCommerce i Regional Business Unit Northern Europe på AGA Gas AB. Jag är väldigt glad att vi nu kan erbjuda våra kunder en onlinebutik där de på ett enkelt och smidigt sätt kan göra beställningar, få tillgång till sina fakturauppgifter och lära sig mer om olika gaser och utrustning - när det passar dem.

Den nya onlinebutiken möjliggör för kunden att göra beställningar utan några manuella steg – samtidigt som man får tillgång till ett omfattande utbud av gaser och gasutrustning. I onlinebutiken får kunderna dessutom tillgång till sin orderhistorik, flaskbalans och sina fakturor.

AGA:s onlinebutik finns även i Danmark och Norge.

gas • Sep 21, 2018

  Edeco Tool köper branschkollega

  Nyheter Efter mer än 30 framgångsrika år inom svensk industri tar nu värmländske verktygsspecialisten ett första steg mot skandinavisk expansion.
  0
 • Sep 21, 2018

  Robotisering och allt-i-ett-paket vinner

  Nyheter Om man automatiserar och lägger till idén med ett allt-i-ett-paket kan man sänka sina kostnader och investeringarna skulle betala sig på en relativt kort tid, säger Chris Dominic, logistikforskare vid Högskolan i Gävle.
  0
 • Sep 21, 2018

  Hon ska ta Nimo-KGs försäljning till nya höjder

  Branschnytt Med stor erfarenhet av internationell försäljning av komplex industriutrustning var Carina Thern ett välkommet tillskott när hon tillträdde Nimo-KG under sommaen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT