Sep 14, 2018

Nu lanseras AGA:s online shop i Sverige


Nu kan kunder i Sverige enkelt och smidigt beställa gas och gasutrustning i AGA:s online shop, en komplett digital inköpslösning som är öppen dygnet runt. 

-Vår målsättning har varit att ta fram en användarvänlig lösning som är öppen dygnet runt varje dag i veckan för att underlätta för våra kunder, säger Javier Gonzalez, chef för eCommerce i Regional Business Unit Northern Europe på AGA Gas AB. Jag är väldigt glad att vi nu kan erbjuda våra kunder en onlinebutik där de på ett enkelt och smidigt sätt kan göra beställningar, få tillgång till sina fakturauppgifter och lära sig mer om olika gaser och utrustning - när det passar dem.

Den nya onlinebutiken möjliggör för kunden att göra beställningar utan några manuella steg – samtidigt som man får tillgång till ett omfattande utbud av gaser och gasutrustning. I onlinebutiken får kunderna dessutom tillgång till sin orderhistorik, flaskbalans och sina fakturor.

AGA:s onlinebutik finns även i Danmark och Norge.

gasLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Connecta med Japan

  Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  0
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  0