Foto: OEM.

Sep 6, 2018

Lastfrånskiljare som sänker dina inköps- och omkostnader


Nyheter från Baco.

Nu har Baco skapat bättre förutsättningar som ger dig lägre inköpskostnader men även ekonomiskt lång hållbarhet tack vare effektivare produktionsteknik utan att tumma på kvaliteten. Baco ger hela 10 års garanti på produkterna och vi på OEM Automatic hjälper dig hitta rätt. 

Genom att analysera och effektivisera sin produktion har Baco kunnat sänka sina produktionskostnader på delar av sitt sortiment av lastfrånskiljare. Detta gör att du som exempelvis är skåps- eller maskinbyggare kan sänka dina inköps- kostnader men ändå få en lastfrånskiljare som klarar industrins tuffa krav på hållbarhet och säkerhet.

Du kan vara trygg då det även i längden är ekonomiskt lönsamt med produktserien eftersom Baco erbjuder hela 10 års garanti på sina lastfrånskiljare. 

 • 10 års garanti
 • Samma brytare till botten- och panelmontage
 • Stort kontaktgap (7+7 mm)

Hitta rätt lastfrånskiljare på OEM Automatic
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Connecta med Japan

  Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  0
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  0