Italian Trade Agency - ICE. Italienska samlingsmontern B03:92.

Nov 9, 2018

ITA’s Investeringsteam ”Invest in Italy” kommer till Elmia Subcontractor


Den 14-15 november kommer Italienska Exportmyndighetens "Invest in Italy"-avdelning till Jönköping för att söka samarbeten med svenska aktörer.

Elisa Pin, från ITAs Invest in Italyavdelning, kommer att finnas på plats i ITA montern, B03:92, under två dagar för face 2 face möten med eventuella investerare för produktionsprojekt för industrin i Italien. 

- ”Vårt uppdrag är att stödja skandinaviska bolag i investeringsprojektens alla olika delar”, säger Elisa Pin.

”Vi har en flera incitamentsprogram att erbjuda skandinaviska företag. Främst riktar vi in oss på sektorer inom tillverkningsindustrin, fastigheter, energi och återvinning, men även teknologi kan vara intressant för oss”.

ITA träffar gärna intressenter och intresserade bolag som deltar på Elmia. De bjuder in alla möjliga partners att komma och ta en kopp kaffe på Italienska samlingsmontern B03:92.

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå?

 • Nov 19, 2018

  Linde Roadster utsedd till vinnare

  Branschnytt Linde Material Handlings banbrytande motviktstruck Roadster vinner prestigefyllda designtävlingen German Design Award.
  14
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  90

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  13