Foto: Topflight.

Dec 6, 2018

Indutrade-bolaget har ny produktionslinje på plats


Företaget i Ängelholm satsar 3,5 miljoner för framtiden.

Indutrade-bolaget Topflight är en av marknadsledarna när det gäller utveckling och produktion av dekaler och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd. Kunderna består till stor del av svensk tillverkningsindustri och all produktion sker i Ängelholm.

-Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight, menar VD Lalle Nilsson.

Topflight har haft en positiv utveckling de senaste åren och tror på en fortsatt ljus framtid. För att möta en ökad efterfrågan och säkerställa fortsatt hög leveranssäkerhet och hög kvalitet har företaget precis installerat en ny produktionslinje.

Maskinen är en cylinderdriven Screenarkpress av märket Sakurai med automatisk iläggare och utrustad med diverse styr- och kontrollsystem som innebär en effektivare produktion med bibehållen hög kvalitet. För att minska miljöbelastningen är maskinen utrustad med en energisparfunktion som gör att den går ner i sparläge vid kortare stopp. Den totala investeringen för maskin inkl tork är ca 3.5 miljoner kronor.

Topflight med produktion och huvudkontor i Ängelholm har säljkontor i Västerås, Jönköping och Stockholm. Företaget har 46 anställda och omsätter 70 miljoner kronor.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.

 • Dec 12, 2018

  SACMI tecknar avtal med XMReality

  Nyheter Den internationella tillverkningskoncernen tecknar avtal för en global utrullning av XMReality Remote Guidance
  31
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Paradoxen om avslöjande av din innovation

  Paradoxen handlar om att för att lyckas med öppen innovation så måste man dela med sig och därmed avslöja sin idé, som då riskerar att bli stulen, säger Ioana Stefan, forskare i industriell eknomi
  78