Foto: Topflight.

Dec 6, 2018

Indutrade-bolaget har ny produktionslinje på plats


Företaget i Ängelholm satsar 3,5 miljoner för framtiden.

Indutrade-bolaget Topflight är en av marknadsledarna när det gäller utveckling och produktion av dekaler och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd. Kunderna består till stor del av svensk tillverkningsindustri och all produktion sker i Ängelholm.

-Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight, menar VD Lalle Nilsson.

Topflight har haft en positiv utveckling de senaste åren och tror på en fortsatt ljus framtid. För att möta en ökad efterfrågan och säkerställa fortsatt hög leveranssäkerhet och hög kvalitet har företaget precis installerat en ny produktionslinje.

Maskinen är en cylinderdriven Screenarkpress av märket Sakurai med automatisk iläggare och utrustad med diverse styr- och kontrollsystem som innebär en effektivare produktion med bibehållen hög kvalitet. För att minska miljöbelastningen är maskinen utrustad med en energisparfunktion som gör att den går ner i sparläge vid kortare stopp. Den totala investeringen för maskin inkl tork är ca 3.5 miljoner kronor.

Topflight med produktion och huvudkontor i Ängelholm har säljkontor i Västerås, Jönköping och Stockholm. Företaget har 46 anställda och omsätter 70 miljoner kronor.

Topflight ägs av Indutrade AB som är en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade AB är noterat på Stockholmsbörsen.

 • Jan 23, 2019

  3D-printing ska ge SJ högre punktlighet

  Nyheter Nu satsar SJ satsar stort på tillverkning av reservdelar med 3D-printing, något som ska ge effektivare underhåll, punktlighet och nöjdare kunder.
  0
 • Jan 23, 2019

  Pirtek Sweden får ny vd

  Branschnytt Stefan Fallenius, grundare och vd för Pirtek Sweden AB (tidigare Slangakuten), väljer att lämna bolaget efter 10 år vid rodret.
  0
 • Jan 22, 2019

  Han lämnar Sandvik

  Nyheter Rekryteringen av hans efterträdare inleds nu.
  28
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  En oöverträfflig 3D-kamera

  Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps.
  13