Aug 25, 2017

Hydroscand plockar topp från Mekonomen


Han tillträder som koncernchef den 7 november.

För ca ett år sedan informerade Mats Nilsson Hydroscands styrelse att han önskade träda tillbaka. Mats anställdes i bolaget 1995 och utnämndes 2002 till VD för Hydroscand AB och 2012 tillträdde han som koncernchef och CEO efter Hydroscands grundare Björn Holmström. Nu har styrelsen utsett en ny koncernchef.

Under Mats Nilssons ledning har koncernen fortsatt sin starka tillväxt med etableringar i nya länder och utveckling av affärskonceptet med bl a servicebussarna. Styrelsen och familjen Holmström vill tacka Mats för en fantastisk insats och önskar honom lycka till i framtiden.

Efter en grundlig sökprocess har styrelsen beslutat att anställa Marcus Larsson som koncernchef och CEO för Hydroscand Group. Marcus är idag vice VD för Mekonomen med ansvar för marknadsföring, affärsutveckling och inköp. Han tillträder befattningen den 7 november.

”Vi är verkligen glada att Marcus Larsson väljer en framtid i Hydroscand. Hans breda erfarenheter från Mekonomen kommer väl till pass hos oss och personligen ser jag fram mot att arbeta tillsammans med Marcus”, säger Hydroscands nytillträdde styrelseordförande Mats Lönnqvist.

 • Jan 22, 2019

  Volkswagen siktar på nytt elbilsrekord på Nürburgring

  Nyheter Efter rekordet i backtävlingen Pikes Peak med eldrivna sportbilen ID. R, har Volkswagen nu siktet inställt på ett annat rekord till sommaren: varvrekordet för elbilar på Nürburgring-Nordslingan, som anses vara en av de tuffaste racingbanorna i världen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  En oöverträfflig 3D-kamera

  Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps.
  13