Aug 25, 2017

Hydroscand plockar topp från Mekonomen


Han tillträder som koncernchef den 7 november.

För ca ett år sedan informerade Mats Nilsson Hydroscands styrelse att han önskade träda tillbaka. Mats anställdes i bolaget 1995 och utnämndes 2002 till VD för Hydroscand AB och 2012 tillträdde han som koncernchef och CEO efter Hydroscands grundare Björn Holmström. Nu har styrelsen utsett en ny koncernchef.

Under Mats Nilssons ledning har koncernen fortsatt sin starka tillväxt med etableringar i nya länder och utveckling av affärskonceptet med bl a servicebussarna. Styrelsen och familjen Holmström vill tacka Mats för en fantastisk insats och önskar honom lycka till i framtiden.

Efter en grundlig sökprocess har styrelsen beslutat att anställa Marcus Larsson som koncernchef och CEO för Hydroscand Group. Marcus är idag vice VD för Mekonomen med ansvar för marknadsföring, affärsutveckling och inköp. Han tillträder befattningen den 7 november.

”Vi är verkligen glada att Marcus Larsson väljer en framtid i Hydroscand. Hans breda erfarenheter från Mekonomen kommer väl till pass hos oss och personligen ser jag fram mot att arbeta tillsammans med Marcus”, säger Hydroscands nytillträdde styrelseordförande Mats Lönnqvist.

 • Sep 21, 2018

  Edeco Tool köper branschkollega

  Nyheter Efter mer än 30 framgångsrika år inom svensk industri tar nu värmländske verktygsspecialisten ett första steg mot skandinavisk expansion.
  0
 • Sep 21, 2018

  Robotisering och allt-i-ett-paket vinner

  Nyheter Om man automatiserar och lägger till idén med ett allt-i-ett-paket kan man sänka sina kostnader och investeringarna skulle betala sig på en relativt kort tid, säger Chris Dominic, logistikforskare vid Högskolan i Gävle.
  0
 • Sep 21, 2018

  Hon ska ta Nimo-KGs försäljning till nya höjder

  Branschnytt Med stor erfarenhet av internationell försäljning av komplex industriutrustning var Carina Thern ett välkommet tillskott när hon tillträdde Nimo-KG under sommaen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT