Foto: Hexagon.

Jan 25, 2018

Hexagon Manufacturing Intelligence samarbetar med svenska elbilstillverkaren


"Jobbar på att definiera samarbetet ytterligare".

Hexagon Manufacturing Intelligence samarbetar med Uniti Sweden AB och var på plats under U17-eventet i Landskrona i december 2017, där bilen som skall förändra världen presenterades.

Uniti är ett svenskt bolag som utvecklar en elektrisk stadsbil. Unitis bil är allt annat än gammalmodig; med teknik, ergonomi, säkerhet och miljö i fokus. 
 
-Vi medverkade på lanseringen genom att ställa ut och visa upp delar av den utrustning som Uniti har och kommer att ha behov av i framtiden, säger Peter Petersson, försäljningsingenjör på Hexagon Manufacturing Intelligence, till Svensk Verkstad.
 
-Vi jobbar på att definiera samarbetet ytterligare framöver, säger Peter Petersson. 
 • May 22, 2018

  Affärer i fokus under Elmia Produktionsmässor

  Nyheter Svensk industri går för högtryck och står inför teknikskiften som kommer att förändra hela tillverkningsindustrin. Det var tydligt när Elmia Produktionsmässor bekräftade sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri.
  0
 • May 22, 2018

  Ytterligare ett rekordår för SMC Automation

  Branschnytt Torbjörn Lundberg, VD för det svenska bolaget berättar att Automation kommer tidigt i konjunkturcyklerna, och ser ännu inga tecken på minskad efterfrågan, tvärtom är orderböckerna fullare än någonsin.
  0
 • May 22, 2018

  Mässmaskinen gick till Gotland

  Branschnytt Snabbare och effektivare i både stora och små serier. Det är planen med nya maskinen som Gotlands Svets & Smide slog till på under Elmia Produktionsmässor.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Uniti träffar Koenigsegg

  Svenska elbilsuppstickaren Uniti besöker Christian von Koenigsegg. Se vad superbilsentreprenören har att säga om lilla Uniti.
  0