Dec 8, 2017

HCL and Siemens ingår strategiskt partnerskap kring Industri 4.0


"Det finns en betydande efterfrågan på initiativ kring Industri 4.0, inte minst i samband med att våra kunder inom tillverkande industri satsar på automation"

Det globala IT-konsultföretaget HCL Technologies (HCL), har ingått ett strategiskt partnerskap med Siemens kring nästa generations teknologier för tillverkande industri och processindustri (Industri 4.0). Partnerskapet innebär att HCL och Siemens ska samarbeta kring Siemens Industry Software Suite, inklusive det öppna och molnbaserade IoT-operativsystemet MindSphere. De konkreta samarbetsområdena omfattar teknologi, applikationsutveckling, connectivity solutions, och marknadsföring. 

-        Det finns en betydande efterfrågan på initiativ kring Industri 4.0, inte minst i samband med att våra kunder inom tillverkande industri satsar på automation, cyber-physical systems och IoT-teknologier för att skapa smarta ekosystem. Samarbetet med Siemens utgör ett bevis på vår ledande marknadsposition på det här området, säger G.H Rao, President, Engineering and R&D Services, HCL Technologies.

-        Vi är övertygade om att HCL är en stark partner som tillför både skalbarhet och ett globalt nätverk av expertis. HCL:s tjänster passar perfekt med våra produkter och plattformar inom tillverkande industri, vilket gör dem till en strategisk partner, säger Paul Kaeley, Senior Vice President, Global Partner Eco-system, Siemens PLM Software.

HCL kan nu erbjuda Siemens MindSphere-lösningar till sina kunder över flera sektorer. Tillsammans med Siemens kommer HCL att fokusera på vidareutveckling och innovation baserat på MindSphere.

HCLLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0