Henrik Jansson. Foto: Hexagon.

Nov 5, 2018

Han blir Hexagons nye försäljningschef


Kommer att efterträda Carl-Johan Hallenborg som nu frigörs i rollen som vd.

Hexagon Manufacturing Intelligence har anställt Henrik Jansson som nordisk försäljnings- och marknadschef. Han började på Hexagon i september och har tidigare arbetat i affärsdrivande roller på bl.a. ABB och Enics. Han bor i Västerås med fru och barn och utgår från huvudkontoret i Eskilstuna.

-Jag ser fram emot att tillsammans med detta erfarna team hjälpa våra kunder att finna rätt mätteknisk lösning baserat på marknadens bredaste erbjudande av utrustningar och tjänster, säger Henrik.

Henrik kommer finnas på plats på Elmia Subcontractor, där Hexagon presenterar den senaste tekniken som bland annat stödjer Smart Factories och Industri 4.0.
Carl-Johan Hallenborg, VD för Hexagon Manufacturing Intelligence, säger:

-Henrik blir en välkommen förstärkning för att leda försäljningsavdelningen så att vi fortsatt kan utveckla vårt erbjudande och stötta våra kunder på bästa sätt på den skandinaviska marknaden.
 • Jan 22, 2019

  Volkswagen siktar på nytt elbilsrekord på Nürburgring

  Nyheter Efter rekordet i backtävlingen Pikes Peak med eldrivna sportbilen ID. R, har Volkswagen nu siktet inställt på ett annat rekord till sommaren: varvrekordet för elbilar på Nürburgring-Nordslingan, som anses vara en av de tuffaste racingbanorna i världen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  En oöverträfflig 3D-kamera

  Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps.
  13