Foto: XM Reality

Dec 27, 2017

Haas Group tecknar avtal om utökat samarbete med XMReality


”Vi är stolta över att vara en samarbetspartner till Haas och tillsammans med dem leverera marknads- och kundorienterade lösningar för effektivt fältservicearbete

Linköping, Sverige—XMReality AB (publ) (NASDAQ First North: XMR), en ledande utvecklare av kunskapsöverföring inom Augmented Reality (AR), meddelar att Haas Group, en österrikisk kund, tecknat ytterligare order med leverans under resterande delen av 2017 och 2018. Totala ordervärdet uppgår därmed till 0,5 MSEK under 2017, som intäktsförs under 2017 och 2018.

”Haas erbjuder Remote Guidance till sina kunder i syfte att tillsammans med kunden utföra åtgärder på maskiner och utrustning som har levererats från Haas. Åtgärderna utförs av kundens anställda i samarbete med Haas kundsupport.”  säger Timo Weider, Servicechef på Haas Group. 

Haas har varit en kund till XMReality i drygt ett år. Haas har framgångsrikt ökat användningen av XMReality Remote Guidance inom koncernen och har beslutat att även inkludera XMReality Remote Guidance i sitt erbjudande till sina kunder.  

”Vi är stolta över att vara en samarbetspartner till Haas och tillsammans med dem leverera marknads- och kundorienterade lösningar för effektivt fältservicearbete. XMReality värdesätter befintliga kundrelationer högt och utökandet av vårt samarbete med Haas är ett tydligt exempel på vår potential att vidareutveckla vår befintliga kundbas och växa tillsammans med våra kunder. Våra befintliga kunder utgör några av världens största och ledande företag ”, säger Johan Castevall VD på XMReality. 

Haas Group är en österrikisk koncern som levererar produktionslinor, maskiner och tjänster till tillverkande företag inom konfektyr- och mejeriindustrin. Haas varumärken inkluderar Franz Haas, Franz Haas CFT, Haas-Meincke och Haas-Mondomix. 

Kunden har investerat i programvaran XMReality Remote Guidance™, XMReality Point-Pad™ samt smarta glasögon. 
 • Nov 16, 2018

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Reportage Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0
 • Nov 16, 2018

  Nu kommer Ford lättaste superbil

  Reportage Kolfiberhjul och en motorhuv av polykarbonat är några av hemligheterna bakom lättviktaren med wow-känsla!
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  12
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  18