Annons

EuroBLECH 2018

Sep 16, 2018

EuroBLECH 2018 - Stig in i den digitala verkligheten


Upptäck de senaste innovativa tillverkningslösningarna på plats i Hannover

EuroBLECH 2018 - den 25:e internationella mässan för plåtbearbetning, äger rum den 23-26 oktober 2018 på Hannover-Messe i Tyskland. Cirka 1 500 utställare från 40 länder presenterar sina produkter och innovationer på världens ledande industrimässa för plåtindustrin. De stora utställarländerna är Tyskland, Italien, Turkiet, Kina, Nederländerna, Spanien, Schweiz, Österrike och USA. För närvarande har de utställande företagen säkrat nästan hela utställningsutrymmet från föregående års mässa. EuroBLECH 2016 avslutades med ett rekordutställningsutrymme på hela 87 800 kvadratmeter.

EuroBLECH, som är vartannat år, är en mötesplats för ingenjörer, designers, produktionschefer, kvalitetschefer, inköpare, tillverkare, tekniska direktörer och andra forskning- och utvecklingsexperter. Samtliga är där för att upptäcka de senaste trenderna och maskinerna inom plåtbearbetning. Besökarna på årets mässa kan förvänta sig ett komplett spektrum av intelligenta lösningar och innovativa maskiner för modern produktion inom plåtbearbetning vilket finns presenterade i montrarna.

Den digitala omvandlingen spelar för närvarande en stor roll i branschen. Det möjliggör en ökad effektivitet och därigenom en högre grad av automatisering och förutsägbart underhåll. Denna utveckling återspeglas i årets motto för EuroBLECH ”Step into the digital reality”, då Industri 4.0 och den relaterade Smart Factory har blivit viktiga ämnen inom plåtbearbetning. För de små och medelstora företag som planerar inom en snar framtid att investera i dessa teknologier, har detta blivit ett viktigt område för att nå konkurrensfördelar på sina marknader.

EuroBLECHs mäss- och möteplatsprofil

EuroBLECH är både den största mässan och en världsledande mötesplats för plåtbearbetningsindustrin. En marknadsplats för besökare att upptäcka och söka de senaste innovativa tillverkningslösningarna. Många ”live-visningar” i montrarna erbjuder besökarna en unik möjlighet att uppleva maskiner och system i aktion från alla områden inom plåtbearbetning. EuroBLECHs mässprofil omfattar femton teknologisektorer och täcker därför hela den tekniska plåtbearbetningskedjan: plåt, halvfabrikat och färdiga produkter, hantering, separation, formning, flexibel plåtbearbetning, rör- / sektionsbearbetning, sammanfogning, svetsning, additiv tillverkning, ytbehandling, bearbetning av hybridstrukturer, verktyg, kvalitetskontroll, CAD / CAM / CIM-system, fabriks- och lagerutrustning samt FoU.

Information för dig som besökare

På den officiella webbsidan www.euroblech.com finns för dig som besökare ett stort antal verktyg som hjälper dig att planera ditt besök till EuroBLECH 2018 och få ut det mesta av din tid i Hannover. Biljetter till mässan kan nu köpas i biljettbutiken online.
 • Oct 19, 2018

  Den varma sommaren sänkte Husqvarna

  Nyheter Det lägre resultatet beror på svag efterfrågan på gräsklipparprodukter som har hög marginal i divisionen Husqvarna. Trädgårdsjätten vidtar konkreta åtgärder.
  0
 • Oct 19, 2018

  3D-printad jaktkniv från Älmhult

  Branschnytt Det är 3D-printföretaget 3D MetPrint som designat och tillverkar stålkniven som är "printad" i ett enda stycke.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT