Güngör Kara. Foto: EOS.

Jun 13, 2018

EOS tillsätter en Chief Digital Officer


Ska leda affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, EOS konsultenhet för additiv tillverkning.

EOS tillsätter Güngör Kara till den nya rollen som Chief Digital Officer. Güngör kommer, som expert på additiv tillverkning och innovationer, leda EOS affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, som är ett team av ingenjörer, tekniska konsulter och experter inom digitaliseringsteknik.

Additive Minds ger ett fullständigt stöd till innovativa och nystartade företag inom industriell 3D printing - från omfattande kunskapsöverföring och applikationsrådgivning till utveckling av en digital produktion.

-Vi är väldigt glada att Kara nu tar den nyskapade rollen som CDO, säger Dr. Adrian Keppler, EOS vd och chef för bolagsstyrning.

-Under de senaste åren har han framgångsrikt byggt upp vår konsultenhet Additive Minds, som erbjuder tjänster som är unika för marknaden och som ger aktivt stöd till företag som implementerar additiv tillverkning inom en organisation. På så sätt gör vår teknik redan grundläggande förändringar för företagen.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Connecta med Japan

  Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  0
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  0