Güngör Kara. Foto: EOS.

Jun 13, 2018

EOS tillsätter en Chief Digital Officer


Ska leda affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, EOS konsultenhet för additiv tillverkning.

EOS tillsätter Güngör Kara till den nya rollen som Chief Digital Officer. Güngör kommer, som expert på additiv tillverkning och innovationer, leda EOS affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, som är ett team av ingenjörer, tekniska konsulter och experter inom digitaliseringsteknik.

Additive Minds ger ett fullständigt stöd till innovativa och nystartade företag inom industriell 3D printing - från omfattande kunskapsöverföring och applikationsrådgivning till utveckling av en digital produktion.

-Vi är väldigt glada att Kara nu tar den nyskapade rollen som CDO, säger Dr. Adrian Keppler, EOS vd och chef för bolagsstyrning.

-Under de senaste åren har han framgångsrikt byggt upp vår konsultenhet Additive Minds, som erbjuder tjänster som är unika för marknaden och som ger aktivt stöd till företag som implementerar additiv tillverkning inom en organisation. På så sätt gör vår teknik redan grundläggande förändringar för företagen.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0