Mar 16, 2018

EOS öppnar innovationscenter för 3D-print i Düsseldorf


Här kan företag hyra maskinutrymme såväl som projektrum och EOS erbjuder både utbildning och rådgivning om design och optimering av de delar som ska tillverkas.

EOS öppnade i veckan ett innovationscenter för 3D-printing i Düsseldorf. På plats erbjuds företag stöd för sina 3D-utskriftter och innovationsprojekt med ett brett utbud av konsulttjänster längs hela processkedjan. EOS Innovation Center öppnades formellt den 13 mars, med flera EOS-kunder och representanter på plats.

Innovationscentret har drygt 1 000 m2 golvyta som kunderna kan använda, inklusive ett stort område med EOS-system för 3D-utskrift i polymer och metallmaterial.

Företag kan hyra maskinutrymme såväl som projektrum och för detta erbjuder EOS både konsult- och utbildningskurser, specialiserad rådgivning om design och optimering av de delar som ska tillverkas.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Connecta med Japan

  Just nu pågår Japans största maskinmässa JIMTOF, som uppskattas mycket av branschens deltagare från hela världen.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  0
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  0