Mar 16, 2018

EOS öppnar innovationscenter för 3D-print i Düsseldorf


Här kan företag hyra maskinutrymme såväl som projektrum och EOS erbjuder både utbildning och rådgivning om design och optimering av de delar som ska tillverkas.

EOS öppnade i veckan ett innovationscenter för 3D-printing i Düsseldorf. På plats erbjuds företag stöd för sina 3D-utskriftter och innovationsprojekt med ett brett utbud av konsulttjänster längs hela processkedjan. EOS Innovation Center öppnades formellt den 13 mars, med flera EOS-kunder och representanter på plats.

Innovationscentret har drygt 1 000 m2 golvyta som kunderna kan använda, inklusive ett stort område med EOS-system för 3D-utskrift i polymer och metallmaterial.

Företag kan hyra maskinutrymme såväl som projektrum och för detta erbjuder EOS både konsult- och utbildningskurser, specialiserad rådgivning om design och optimering av de delar som ska tillverkas.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0