Apr 5, 2018

Designpris till Yaskawa


För fristående och kompakt PLC med hög prestanda.

Utformad som en fristående PLC sticker den ut med sin moderna design, sin kompakta storlek, sin höga prestanda och höga I/O täthet. Med en bredd på knappt 72 millimeter är Micro PLC mindre än hälften så stor som jämförbara PLC system.Det gör att den bara behöver ett litet utrymme inuti apparatskåpet. För användare blir det mycket nytta i ett litet utrymme och till ett mycket attraktivt pris!

Yaskawas Micro PLC enhet, som introducerades första gången 2016, är extremt litet och har ett enkelt handhavande. Dessa egenskaper går igen i själva ytterhöljet, vilket är både funktionellt och elegant. Micro PLC har ett nytt display- och operativkoncept som gör det möjligt för användaren att snabbt få en överblick av det övergripande systemet.Resultatet är en modern och funktionell design som är unik i automationsvärlden.

SPEED7-tekniken säkerställer högsta klockfrekvens och snabb programexekvering.Detta gör det möjligt för Micro PLC att utföra processer snabbt, t.ex. för exakt positionering och en rad olika kontrolluppgifter.Den snabba bakplansbussen överför data med 48Mbit per sekund gör också Micro PLC till en av de snabbaste mikroprocessorer som finns tillgängliga på PLC-marknaden.

Om iF DESIGN AWARD

Sedan 65 år en av de mest inflytelserika utmärkelserna när det gäller förstklassig design och kvalitet världen över.Varje år delar IF International Forum Design GmbH ut det här designpriset inom: Produktutformning, Förpackning, Kommunikation, Service/användarvänlighet, Arkitektur och Inredning samt Professionella koncept.I år lämnades det in 6402 bidrag från 54 länder i tävlingens sju grenar.

PLCLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0