Till vänster Filip Hellquist och till höger Fredric Johansson.

Jul 4, 2017

Breaking News: Filip och Fredric blir nya säljare


Teknikprodukter och Scandinavian Friction är mycket stolta och glada över att få hälsa Filip och Fredric välkomna.

 

Det skriver Teknikprodukter i ett pressmeddelande, men vill dock lugna alla kunder och meddela att det inte är TV-duon Filip & Fredrik som det handlar om. Istället handlar det om Filip Hellquist och Fredric Johansson som numera är nya representanter för Teknikprodukter och Scandinavian Friction.

Filip Hellquist är 31 år gammal och är bosatt i Göteborg. Han kommer närmast från Hertz där han har arbetat som nyckelkundsansvarig i flera år. Han har en gedigen erfarenhet av att arbeta med kunder som ställer höga krav på support och service.

Filip kommer i första hand att arbeta med företagets viktiga kunder inom den svenska tillverkningsindustrin. Han ingår i ett team av engagerade, duktiga säljare som fokuserar på OEM-kunder i Sverige. Tillsammans med duktiga produktspecialister kommer han att hjälpa till med lösningar inom Teknikprodukters tre produktområden Tätning, Friktion, och Kraftöverföring.

Fredric Johansson är 30 år gammal och är även han bosatt i Göteborg. Han har tidigare arbetat på VIMAB Ventilservice som arbetsledare. Den bakgrunden har gett honom en väldigt stor erfarenhet av att arbeta med drift och underhåll och de utmaningar som det innebär.

Fredric kommer att arbeta inom affärsområde Scandinavian Friction med MRO-kunder som behöver teknisk hjälp med lösningar för både hög och låg friktion. Som segmentsansvarig för Energi och Marin kommer han i första hand att fokusera på att utöka Scandinavian Frictions relationer inom dessa två områden.

OEM • May 22, 2018

  Affärer i fokus under Elmia Produktionsmässor

  Nyheter Svensk industri går för högtryck och står inför teknikskiften som kommer att förändra hela tillverkningsindustrin. Det var tydligt när Elmia Produktionsmässor bekräftade sin plats som Sveriges viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri.
  0
 • May 22, 2018

  Ytterligare ett rekordår för SMC Automation

  Branschnytt Torbjörn Lundberg, VD för det svenska bolaget berättar att Automation kommer tidigt i konjunkturcyklerna, och ser ännu inga tecken på minskad efterfrågan, tvärtom är orderböckerna fullare än någonsin.
  0
 • May 22, 2018

  Mässmaskinen gick till Gotland

  Branschnytt Snabbare och effektivare i både stora och små serier. Det är planen med nya maskinen som Gotlands Svets & Smide slog till på under Elmia Produktionsmässor.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • PLAY: Uniti träffar Koenigsegg

  Svenska elbilsuppstickaren Uniti besöker Christian von Koenigsegg. Se vad superbilsentreprenören har att säga om lilla Uniti.
  0